SPENNENDE TIDER I VENTE OG MIDDAGS TIPS

6f2158c8-c050-49c0-ade7-246188e25bb7

Jeg har virkelig noen spennende måneder i møte!

For meg er det veldig viktig å hele tiden utvikle meg, følge med og sørge for at det jeg lærer bort til kundene mine er oppdatert og forskningsbasert. I fjor tok jeg kostveileder utdannelse for å bygge på PT-utdannelsen og i år skal jeg gjøre noe nytt. Jeg har derfor meldt meg på det nye nettkurset til Børge Fagerli og Menno Henselmans som varer i seks måneder og gjennom det håper jeg på å hente inn mye ny kunnskap og mer avanserte metoder både med tanke på treningsprogrammering og kostholdsoppsett. Ikke bare for kundene mine men også for min egen del. Det starter opp fredag 22 januar og jeg er så utrolig spent!

Det finnes ikke tvil om at jeg har lært mer etter at jeg ble ferdig utdannet PT enn jeg gjorde på selve skolen. Man får ulike erfaringer med forskjellige kunder og lærer mye gjennom prøving og feiling. I tillegg syns jeg det er viktig å følge med på de som ligger noen hestehoder foran, og lese seg opp på det som er nytt. Er det noe som stadig oppdaterer seg så er det infoen rundt trening og kosthold.

Jeg føler jeg har funnet personer å følge som jeg virkelig kan lære noe av, så jeg gleder meg utrolig mye til å suge til meg ny kunnskap!

Borge-002
Gammelt bilde fra tiden jeg hadde Børge som coach. En veldig lærerik og bra tid!

Så – over til ukens nyyyydelige middagstips.
Dette er så utrolig godt og enkelt! Om du har noe kalkun igjen i frysen fra jula så er det perfekt å bruke i denne retten. Du kan også bruke kyllingfilet eller svin om du vil.

Du trenger: Valgfritt kjøtt; kylling, kalkun eller svin, søtpotet, 1/2 eple, 1 sjalottløk, naturell gresk yoghurt , fetaost (kan sløyfes)

Fres eple og løk i panna til det er blankt. Stek deretter kjøttet. Kok opp søtpotet og server alt sammen med yoghurten og fetaosten på siden. Yoghurten er ikke bare en ekstra proteinkilde, den bidrar også med friskhet og kontrast til det søte fra søtpoteten og eplet. Kombinasjonen er utrolig god spør du meg!  Enjoy! 😉

IMG_6899

1 comment
  1. […] startet jeg med det nettbaserte PT-kurset til Børge Fagerli og Menno Henselmans som jeg skrev om her. Første tema var «hvordan tyde forskning». Veldig nyttig for meg som ikke bare må […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *