DEN FØRSTE MANDAGEN + NY CHALLENGE!

Er det flere enn meg som måtte dra øyelokkene opp i dag?
A-mennesket Julie har nemlig klart kunsten å vri om på hele døgnet sitt i ferien. Jeg har sovnet 02.30 og sovet til 10.30. Så ulikt meg som det kan bli. Men gurimalla så deilig det har vært og! Det er dog ikke like gøy nå som alt må vendes tilbake igjen. I dag ringte alarmen klokka fem og da var det bare å komme seg opp. Etter over en ukes ferie fra jobben på senter er det på tide å komme seg på jobb igjen på Shapes. Jeg kommer nok ikke til å sovne noe senere enn klokka ti i kveld. Det svir allerede i øynene kjenner jeg, og klokka er ikke tolv en gang, haha.

Det skal bli godt å komme inn i skikkelige hverdagsrutiner igjen. Jeg har satt meg som mål denne uka å være i seng senest klokka eleve hver kveld og alarmen er satt på halv syv hver morgen.

IMG_6647

I dag er det jo første mandagen i året, og da passer det vel bra med en ny challenge, eller hva?
Utfordringen er: Sett deg tre konkrete styrkemål for måneden som du skal nå innen  31 januar. Trenger du inspirasjon kan du se mine mål her.

Post et bilde av målene dine først og deretter kan du poste bilder og videoer av treningen mot dem. Tag bildene dine med #julieschallenge og ønsker du ekstra vinnersjanse – tag brukernavnet mitt: @pt_julie .  Jeg trekker ut en vinner i slutten av måneden som får et skreddersydd fireukers treningsprogram 😀  Let’s go!

1451546042

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *