TRE LAG MED «JEG SKAL IKKE KLAGE»

IMG_6976

Årets første mandag – den magiske dagen hvor alle skal bli bedre mennesker, den ble alt annet enn magisk for meg. Jeg sto opp kl. 5 etter fire timers søvn og var på jobb til kl.15. Det var så kaldt på jobb at jeg gikk på mølla mellom pt- timene mine for å holde varmen. Det resulterte i at jeg ble litt svett, og når jeg da ble kald igjen frøs jeg enda mer. Enden på visa var at jeg kom hjem fra jobb og pakket meg inn i to pledd og morgenkåpe på sofaen med katten. Der ble jeg liggende å halvsove frem til klokka var syv. Også jeg som skulle ha den starten på 2016 med tidenes treningsøkt! Jeg fikk dratt meg avsted til slutt og fikk en utrolig dårlig økt med null krefter. Den dårligste økta på så lenge jeg kan huske faktisk!

Jeg tar vanligvis pullups med 20 kg ekstra relativt lett, men på mandag klarte jeg så vidt min egen kropp med 10 kg i beltet. Skulderpressen var dødstung på pinglevekter, jeg hadde ikke kontakt med en eneste muskel og alt føles helt frakoblet ut. Jeg lurer virkelig på hva som skjer med kroppen på slike dager. Det var tydelig at den hvertfall ikke var klar til bruk! Om det var flere enn meg som ikke fikk den episke starten på treningsåret 2016 så føler jeg med deg!

IMG_6983IMG_6990

Men – Jeg hater klaging. Rett og slett hater det. Likevel kan jeg bli fristet til å gjøre det selv i blant, spesielt på denne tiden av året når alt av hyggelige høytider og alt jeg gleder meg til er overstått og på sånne mandager som den jeg hadde nå. Nå har vi bare fire måneder foran oss med kulde, slaps, vind, tykke klær og daglig kamp med vekkerklokka. – Og allerede her begynner jeg å bli negativ! Haha.

Ett av nyttårsforsettene mine er å unngå klaging, selv om det ikke er ofte jeg gjør det. Jeg har så mye å være takknemlig for at jeg ikke har rett på å klage. Det finnes mennesker som har det så mye verre enn meg som sutrer fordi jeg må ha på meg tre lag på med klær istedet for ett for å ikke fryse ræva av meg. Det er ikke alle som har tre lag klær å ta på seg en gang!

Skjerp deg Julie, du kler ikke sutrefjeset!
Jeg kler på meg og tar den norske vinteren med et smil! En annen ting som kan få frem smilet – 25% rabatt på alt fra 2xu, blant annet vesten på bildene. Her kan du gjøre et ekte vinterkupp 😉 God onsdag !

 

8 comments
 1. Jeg hadde en helt samme type økt i går. Kroppen rett og slett bare funket ikke!

  1. Det er så utrolig frustrerende! Men, det kan jo egentlig bare gå bedre neste gang 🙂 Ha ei super uke videre 🙂

 2. Samme skjedde her! Må bare akseptere at kroppen er syk og slapp, så får jeg prøve på nytt neste mandag 😀 hehe

  1. litt godt å høre at jeg ikke er alene, selv om jeg selvsagt skulle ønske at vi alle fikk en bra start 🙂
   Bedre lykke neste gang 😀

 3. Det må vere ein felles dårleg start for oss alle 😛 Er småforkjøla, men bestemte meg likevel for å klatre i går. Vanlegvis føler eg meg sterk og gira, men i går gjekk det ikkje lang tid før eg nesten begynte å grine..! Fekk ikkje til, kroppen var seig, svak og ville ikkje gjere noko riktig. Psyken var enda verre.. Satsar på at det går seg til til i morgon. Tok treningsfri idag. Takk for oppmuntrande innlegg! Ta vare <3

  1. huff, det er ekstra surt når det er starten på et nytt år og…
   MEN – herfra kan det bare gå oppover, eller hva? 😀 Ønsker deg en super uke videre 🙂

 4. Har du en hashtag? Ofte har jeg lyst å tagge deg i bildene mine på insta fordi du er en stor inspirasjon bak treningene mine, men har ikke fått med meg om du har en?

  1. #julieschallenge og #pt_julie 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *