VIDEOBLOGG – DEFINISJON PÅ ET SUNT FORHOLD TIL TRENING OG MAT


Toppen jeg har på meg i videoen er på salg nå, bare i grønn. Du finner den HER.

En alvorlig videoblogg denne gangen!
Dette er noe jeg syns er uhyre viktig å formidle til kundene mine. Har du andre meninger så er jeg veldig interessert i å lese dem i kommentarfeltet 🙂

13 comments
 1. Mye viktig her ja 🙂

 2. Veldig bra !

  Du kommer med masse kloke ord her, 😀

 3. Utrolig viktig det du trekker fram her! FOR en holdning sier jeg bare! Jeg mener akkurat det samme. Trener man fordi man føler at man MÅ og ikke fordi man har LYST, er det noe feil. Men selvfølgelig vil det jo ikke si at man skal droppe hver trening for det 😉

 4. Denne videobloggen likte jeg 🙂 har selv slitt med «sf», som har ødelagt meg helt med tanke på at jeg ofte trener fordi jeg føler at jeg må. Nå skal jeg heller prøve å tippe ut av den sirkelen med å gjøre enten noe sosialt eller nyttig istedet når jeg får den tanken i hodet.. hehe. men ha en fin dag<3

 5. SÅ sant. Tror dessverre det er mange som trener eller spiser sunt på feil grunnlag, og da forbinder man jo dette med negative tanker, og får enda mindre lyst til å gjøre det. Da blir det som en ond sirkel. Bra tema å ta opp!

 6. Akkurat det grunnlaget du vil ha frem, hvorfor man trener, er så utrolig viktig å være bevisst på. Å, jeg kunne nesten nussa deg på truten for denne videoen.

 7. Tusen Takk for svar 😀

  Har snudd selv i skiløypa for æ va altfor sliten og sfen stemmen hylte som faen om at no må æ slutte å spise, du treng ikke å gå i behandling fordi no e du blitt feit osv. Den gangen æ snudde hadde æ vært på Deadball på Sats for første gang i 17.30 tiden dagen før. Den va hard synes æ. Å trudde virkelig å kunne gå på ski på morgenen i det tempoet æ bruke, men NEI dær tok æ grundig feil. Når æ blir sliten på den måten så kommer sfen stemmen å hyler som en JÆVLA idiot. Så da e æ bare nødt til å snu. For æ vil ikke at sfen skal ødelegge mer glede ut aktiviteten æ gjør. Så da får æ bare skippe ei ski/jogge/sykkel økt en dag. For å ikke risikere at gleden skal bli borte igjen. Sfen har ødelagt nok. Snudd flere ganger.

  Dette va utrulig bra svart:) Viktig spørsmål du stiller. Hvorfor gjør du det du gjør. Skal prøve å stille mæ spørsmål som dette. Spiser du dette fordi du må eller fordi du får glede ut av det. Spiser du dette fordi det e sunt eller fordi du må.

  Ka synes du om folk som slit med sf bruke yoghurt 00%/mandelmel/kokosmel/proteinpulver/eggehvite osv? Tenker du at det kan være med på å opprettholde sfen når man bruker slike produkter? Man kan jo lage veldig kalori fattig mat/drikke.

  Æ må innrømme. Æ trur æ bruke litt de produktene dær fordi det e sunt og fordi det e (litt) lavkcal. Og man kan lage kalorifattige retter. Mer regel æ har. Gå på lavkcal. Men har fått beskjed om at æ ikke får lovt til å gå på yoghurt 00%,eggehvite og proteinpulver. Men æ synes 00% yoghurten e god og proteinpulveret e jo godt å blande i bakst/yoghurt. Så synes det e litt vanskelig å slutte med de produktene.

  Igjen Takk:) Du virker som en utrulig grei person. Håper du får ei fin helg og har hatt ei fin uke:)

 8. Blir vell bruker det fordi æ føler at all mat/drikke æ skal innta må være sunn. Men ka som e sunt for en person med sf. E jo ikke det samme for dem uten sf.

 9. har selv slitt med «sf», men ser ingen grunn til at d skal sette en stopper for om hvor sunn maten er som jeg spiser. Men man må bare huske å få i seg nok, slik at man ikke tærer på det som er av muskler som skal holde deg igang i et helt liv. En kan gjerne ta seg en is feks, men dersom d er en trigger for at da starter hele overspisingsprosessen, så tror jeg (etter hva JEG har opplevd) at en da kanskje har spist litt for lite i uka før, og da vil kroppen reagere med «jess! Gi meg mer!» Men såklart, en får selv prøve og feile til en finner ut en løsning både m trening og mat. Likte UTROLIG godt det temaet du tok opp Julie! Digga deg 😀

 10. men kikerter,bønner og linser er ett fint alternativ om du vil variere man må jo ikke ha fisk selv om du klarte snu instillinga til den 🙂

 11. Fantastisk videoblogg! Jeg er helt enig med deg, og syns du ordla deg skikkelig bra. 🙂

 12. Ah! Jeg elsket dette! Så vanvittig bra!

  1. så bra 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *