LITT AV UKENS MAT

Jeg tenkte å dele noen av ukens måltider med deg, kanskje du får litt ny inspirasjon? Jeg prøver å variere maten min ganske mye slik at jeg får i meg mye forskjellig næring og vitaminer. Jeg er ikke typen som blir fort lei av mat og har fort for å komme inn i vaner med den samme maten hver dag. Det gjør jeg endring på nå 🙂 Middagsplan for uken er noe jeg benytter meg av, det gjør det mye lettere å være kreativ og prøve nye ting.

Her er en favorittfrokost som byr på både proteiner, karb og fett; Mager kesam, bringebær, peanøttsmør og et glass C-vitamin på siden.

IMG_6962 IMG_6958

Dette er veldig godt til alle måltider egentlig, men for meg er det ofte helgefrokost eller lunsj som jeg tar med på jobb. Eggeomelett med serranoskinke, poteter, grønnsaker og ost.

Jeg steker den under lokk på svak varme, da blir den skikkelig juicy!

IMG_6972 IMG_6970

Denne uken har jeg vært flink til å spise fisk, og det er virkelig ikke noe problem. Jeg elsker fisk og det er så utrolig lettvint også! Her har jeg middagen i går – kokt torsk, poteter, vårløk og sennep. Har du ikke prøvd sennep sammen med torsk? Da bør du prøve!

IMG_6997 IMG_6998

Dette er supergodt til kveldsmat og perfekt om man er litt søtsugen. Naturell gresk yoghurt, cottage cheese, peanøttsmør, banan og oppkuttede vaniljekuler. Nam nam! 😀

IMG_6934 IMG_6937

Håper du fikk noen nye ideer til sunn og god mat!

God fredag 😀

2 comments
  1. Kom gjerne med flere ukesmenyer som du har hatt tidligere! Syns de har vært veldig inspirerende for min del 🙂

    1. så bra du syns det! Da skal jeg få publisert det også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *