OPPDATERT SPILLELISTE OG GALAKSEPRAT

Innlegget inneholder sponsorlenker

Har dere hatt en fin helg så langt?

Jeg hadde en rå beintrening i går nok en gang. Jeg skjønner ikke logikken i det faktum at jeg har en enorm evne til å presse meg på beintrening når større bein er det siste jeg trenger. Om jeg hadde hatt samme evnen til å presse meg på for eksempel skuldre så hadde jeg sikkert fått mye raskere fremgang. Bein er min greie, og det føles ut som jeg er på date med beina hver gang og entrer min egen lille galakse hvor det ikke finnes noen andre. Det er få ting som gir meg bedre følelse enn den jeg har etter beintrening.

Apropos egen galakse – jeg har oppdatert treningslista mi på Spotify. Den er nok litt mer sær nå enn den var før da jeg nesten utelukkende hører på trance. For deg som liker å sveve inn i en ny dimensjon, ta en titt da vel 😉

IMG_7019-001IMG_7065

Jeg fikk pakke fra X-life på torsdag og oppi den var det blant annet ny tights fra Anarchy Apparel, mitt nye favorittmerke når det kommer til tights! Ja, du hørte riktig. Jeg elsker disse over mine to tidligere favoritter, 2xu og Better bodies, det sier litt! Da jeg pakket denne ut av posen måtte jeg nesten stoppe opp og ta henda i været, for takk skal du ha. Denne er laget for meg! Jeg skrev mer om denne tightsen i månedens anbefaling forrige måned, det kan du lese her om du vil ha mer info.

IMG_7025 IMG_7009

Jeg fikk også litt nytt kosttilskudd, blant annet kreatin. Nå begynner å bli lenge siden jeg har brukt det og jeg føler det er på tide å begynne igjen. Nå som jeg trener mye tungt og har styrkeøkning i fokus er det greit å ha et «ekstra gir». Boksen i midten, creatine xplode er en miks av seks ulike typer kreatin. Det er nok denne jeg kommer til å begynne på i første omgang. Boksen til høyre er bare vanlig kreatin monohydrat.

Jeg bruker svært lite kosttilskudd da jeg ikke ser poenget med det så lenge man får alt man trenger gjennom et sunt og balansert kosthold. Proteinpulver bruker jeg fordi det er praktisk og smaker utrolig godt, og kreatin har jeg hatt god effekt av tidligere. Man skal også spise nokså store mengder kjøtt og fisk for å få i seg like mye kreatin som man får i en daglig dose. Da er det greit å bruke tilskudd.

IMG_7052
IMG_7049

God søndag ! 😀

2 comments
  1. Hei Julia!

    Jeg lurte på kreatin for jeg hàr holdt meg unna da jeg har forstått det sånn at det samler vann og gjør deg større, stemmer dette?

    Heidi

    1. du blir ikke stor av kreatin, men man holder mer vann i muskulaturen (ikke i fettet). Du vil ikke se tykk ut, du vil bare ha følelsen av mer «trykk» i muskulaturen.
      🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *