AV OG TIL HANDLER DET OM Å GJENNOMFØRE

I fare for å virke fryktelig hard core og «Gasp-harry» så må jeg likevel si det som det er når det kommer til trening på tunge dager – av og til handler det bare om å gjennomføre.

Den siste tiden har ting gått trått for meg på trening for å være ærlig. Jeg glimter til innimellom med knall gode økter, for så å ha en lang rekke med økter jeg bare får lyst til å glemme. Normalt sett har jeg flere gode og nøytrale økter enn dårlige, så for meg er dette unormalt. Det er dog slik at jeg jobber mye om dagen og hodet mitt er konstant i jobbverden. Søvnen er så som så og jeg føler aldri jeg kommer helt ajùr med avslapping og mental hvile. Er det da rart at det skranter på treningsfronten? Nei.

IMG_5822-001

Av og til handler det om å stille opp på gymmet, gjøre det man skal og gå hjem igjen. Ikke tenke og male om hva man føler og ikke føler eller hva man orker eller ikke orker. Jeg vet av erfaring at om jeg gjennomfører (så lenge kroppen er villig, noe den som regel er. Det er hodet som stopper) så vil jeg få igjen for det, uansett om det føles som dritt der og da.

Det er noe med ordtaket «You can’t expect to succeed if you only put in work on the days you feel like it».  Dette sier jeg til meg selv på dager hvor jeg går inn på gymmet med sutremunn og hengehode. Vil jeg opp og frem må jeg jobbe for det, og ikke bare når sola skinner og alt er topp.

12165991_10207989374550825_2121132574_n

Noe av det som motiverer meg mer enn noe annet, det er tanken på følelsen jeg sitter igjen med etterpå. Følelsen av å droppe trening versus følelsen av å gjennomføre økta er to forskjellige ting og jeg vet veldig godt hvilke jeg foretrekker.

3 comments
 1. Hei!

  Hva er prisen på kosthold og treng fra deg?

  Klem 🙂

  1. Hei !
   Du finner alle priser i menylinjen.
   Under «kostplan og treningsprogram» og «oppfølging» 🙂

 2. Supert!
  Sendt deg en mail 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *