HELGEFROKOSTEN

IMG_7125

Finnes det noe bedre enn å våkne av seg selv grytidlig, ferdig uthvilt? Dette har ikke skjedd meg siden juleferien og jeg føler det har vært en kamp hver bidige morgen. Men så glimter det til, innimellom har jeg altså en slik fantastisk morgen. Noe så deilig! Jeg liker å ha alarmen på klokka 8 i helgene slik at jeg ikke ødelegger rytmen min, og da er det enda bedre de lørdagene jeg våkner halv 8 av meg selv, klar for en ny dag. Små gleder i hverdagen.

Jeg liker å gjøre forskjell på hverdag og helg når det kommer til mat. Å bruke litt ekstra tid på både frokost og middag er noe som hører helgen til syns jeg. Da er det lov å unne seg både egg og bacon og en bedre middag med noe som kanskje krever litt mer tid og jobb, og som selvsagt smaker hakket bedre enn hverdagsmiddagene.

IMG_7130IMG_7121

De siste helgene har jeg likevel falt tilbake på en gammel frokostfavoritt som slettes ikke krever noe særlig med tid eller jobb. Chia-havregrøten min! Denne er så magisk god og den smaker ekstra godt når jeg kan spise sakte og kose meg med beina i sofaen fremfor å hive meg rundt som jeg gjør på en vanlig arbeidsdag.

Denne lager du enkelt kvelden før ved å blande havregryn, chiafrø, kokosmelk, mager kesam eller cottage cheese, vann og søtning. Sett i kjøleskapet i en bolle og la det stå natten over. Dagen etter tilsetter jeg valgfrie bær, og denne gangen ble det blåbær. Smakene som setter seg i blandingen i løpet av natten er så utrolig gode. Et tips er å tilsette mer vann enn du tror, for både chiafrøene og havregryna sveller godt.

IMG_7122

Har dere fått med dere nyhetene fra Better Bodies som er kommet inn hos X-life? Jeg er helt i hundre og gleder meg til å putte dette i handlekurven. Myke og behagelige klær og også singleter med design av selveste Natalia Melo, rumpedronninga fra Brasil! Hva syns du ? De har også fått inn protenbrownies som du lager selv enkelt ved å blande pulveret i vann og stek i enten micro eller i ovnen. Hva er vel bedre enn en juicy brownie, med bedre næringsinnhold? 😀

blogg søndag1

Innlegget inneholder reklamelenker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *