GJØR DET ENKELT ! LATMANNSLUNSJ PÅ FARTA

IMG_7156

Jeg skal ikke begynne dette innlegget med å jamre over hvor lite tid jeg har til blogging og hvor lite kreativ jeg er om dagen. Jeg tror det er ganske tydelig for deg som leser allerede. Det føles ikke helt bra å ikke ha alt på stell om dagen, som jeg pleier, men det får nesten bare gå seg til. Takk til dere som fortsetter å lese her inne, selv i «nedgangstider» ! 🙂

I dag kommer jeg med et svært undervurdert tips som kan hjelpe deg å unngå de usunne valgene i en hektisk hverdag. Pakk med deg en tørr, kjapp og enkel lunsj. Da slipper du å ta hensyn til temperatur og holdbarhet. Alt du trenger å tilsette er litt vann.

IMG_7250 IMG_7253

Dette er dagens jobblunsj for meg; shaker med en solid porsjon proteinpulver (forøvrig det beste jeg har smakt i mitt liv til nå), en god håndfull mandler og en god håndfull havregryn. Havregryna og pulveret drikker jeg som en shake også spiser jeg mandlene fra boksen på siden. Dette gir meg faktisk alt jeg trenger i et måltid. Proteiner, karbohydrater og fett. Absolutt ikke det mest mettende matvalget, men utrolig praktisk !

En latmansløsning når man ikke har hatt tid (les: glemt av) til å preppe mat i forkant eller når kjøleskapet er så og si tomt. Ha en super torsdag ! 🙂

Innlegget inneholder sponsorlinker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *