VIKTIGHETEN AV Å TRIVES

IMG_7037

Oppi alt «maset» om hva som er optimalt, hva du bør og ikke bør spise, alt du bør la være med og som bare må gjøres for å nå målene dine… Har du husket at du skal ha det bra?

For kundene mine setter jeg alltid opp det jeg mener er mest optimalt for demmes fremgang og resultater. Av og til er det et opplegg de trives kjempe godt med med en gang. Andre ganger tar det litt tid før de vender seg til det nye opplegget. Også hender det også at kunden ikke har det bra med opplegget og mistrives selv om det kanskje er optimalt for kundens målsetning.

Hva gjør jeg da? Presser kunden til å gjennomføre likevel?

IMG_7040Topp // Tights (adlinks)

Jeg oppfordrer alltid til å gi det en real sjanse. Det tar tid å gjøre om vaner og i de fleste tilfellene trives de med opplegget så fort de har kommet inn i nye rutiner. Når ikke dette skjer så gjør jeg endringene som må til for at kunden trives. Når alt kommer til alt så er trivsel en uhyre viktig faktor for å kunne prestere bra over tid.

Alle kan «manne seg opp» til å følge noe de mistrives med en liten stund. Fåtallet klarer å leve slik over lang tid og få varige resultater. Å få resultater fort er èn ting, en helt annen ting er å bevare resultatene sine uten å måtte leve et miserabelt liv med daglige gjøremål og mat man ikke har noe glede av.

Livet er for kort til å mistrives! Husk dette på veien mot målet ditt.
God fredag ! 😉

1 comment
 1. Heihei 🙂
  Nå når jeg har hatt så lang treningspause og skulle starte opp igjen, var det viktig for meg å ha det gøy!
  Starte med øvelser jeg føler meg trygg på,synes er gøye og mestrer.
  Når jeg har hatt noen treninger med det, blir jeg litt mer tøff og øver på de øvelsene jeg ikke er så trygg på.
  Og selv om det er veldig «inn» og trene knebøy med stang, så hater jeg det..men, det finnes mange andre muligheter:D
  Ønsker deg en god helg 🙂
  Hilsen Kathrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *