MÅLENE MINE SETTES LITT PÅ VENT

IMG_7240

Jeg trodde ikke jeg skulle komme dit at jeg faktisk skrev dette, men nå kjenner jeg at det er riktig. Målene jeg har satt meg for måneden trigger meg ikke lenger. Jeg føler meg svak og pinglete om dagen og troen på at jeg skal få det i havn er minimal. Akkurat nå blir jeg mer nedstemt enn gira av å tenke på det jeg vil oppnå, og hva er egentlig vitsen da?

13 chins med 10 kg er kult det og jeg vet jeg skulle klart det om jeg hadde stått på. Problemet er at jeg har ikke lyst til å stå på akkurat nå.

Det jeg har mest lyst til er å trene og kose meg uten noe spesielt mål. Samtidig er jeg opptatt av progresjon og fremgang. Akkurat nå tror jeg likevel det rette er å lytte til magefølelsen og rett og slett legge månedens mål litt på hylla. Jeg kan komme sterkere tilbake i februar. Jeg har jo strengt tatt ikke dårlig tid.

IMG_7241Ny tights fra Better Bodies // Myk og deilig genser fra Craft (adlinks)

Jeg har alltid lovet meg selv å ikke gå på kompromiss med meg selv, verken når det kommer til trening eller sunn livsstil. Jeg vil ha et liv jeg trives med og en hverdag som gjør meg glad og tilfreds. Akkurat nå føles det ikke riktig å ha helt klare treningsmål og da bestemmer jeg meg for å la det ligge.

Jeg er ikke typen som er komfortabel med å gi opp, så det gjør jeg absolutt ikke. Jeg setter bare alt litt på vent og gir meg selv tid til å følge lysten og dagsformen på trening resten av måneden. Det er virkelig noe med sitatet «Hold on to what grows you, inspires you, encourages you, or blesses you. Let the rest go»… 

X-life kjører fult ryddesalg med opp til 75% rabatt på klær, kosttilskudd og treningsutstyr. Verdt en titt! Klikk på bildet under og kom direkte til salget. God søndag ! 🙂

1453374399

Innlegget inneholder reklamelenker

2 comments
  1. Sikkert lurt å lytte til kroppen jeg har trent i alle år , men aldri hatt noe spesielt mål…trener for å holde meg i form , fordi jeg blir glad av det og for å dempe rastløsheten og få ro i hverdagen ellers Jeg fikk et 4 ukers treningsprogram av og fulgte det opp i de 4 ukene Et av målene med programmet var å kunne løpe uten smerter , og det kan jeg nå Så takk for bra program Nå i etterkant trener jeg noen av øvelsene , men er nok ikke typen som passer til å trene etter fastsatte programmer liker å trene dere jeg får lyst til der og da …enten det er skigåing , joggeturer , styrke eller en god tur på heia med hunden
    Tror det er viktig å gjøre det en blir glad av Er inspirerende å lese innleggene dine Ha en fin kveld

    1. Så utrolig bra å høre at du er fornøyd Elin! Godt å høre 🙂
      Også virker det som du har et fint og avslappet forhold til treningen din. Jeg mener det er slik det skal være. Takk for skryt og fin kommentar! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *