UKENS MATPLAN

IMG_7267-001Mandagsfrokosten; kesam, bringebær, kokosmelk og mandler

Da var det mandag igjen og ny uke!
Deilig følelse. Denne uken har jeg bestemt meg for å ha mye mer orden på ting enn jeg hadde forrige uke. Det går ikke an å komme haltende etter hver eneste ting man skulle gjort og prestere halvveis på alt. Bedre planlegging er tingen. Jeg har laget en to-do liste for uken og også planlagt alt av lunsjer som skal lages å tas med på jobb. Ikke bare èn dag frem i tid men for hele uken. Da vet jeg nøyaktig når jeg skal få gjort ting og når jeg skal lage klar mat.  Jeg har også satt av tid til studie og da skal 100% av konsentrasjonen min gå til det.

IMG_7265

Middagsplan er selvsagt også fikset! Den ser slik ut:
Mandag – Sei og hjemmelaget potetstappe
Tirsdag – Karbonadedeig, pasta og tomatsaus
Onsdag – Sei og søtpotetchips
Torsdag – Speltlompelasagne
Fredag – Baconsurret sei og stekt potet

Lunsjene på jobb består mest av egg, makrell i tomat, cottage cheese med kokosmelk, mandler og bær og den enkle løsningen med proteinpulver, havregryn og mandler. Mat som er smekket sammen på null komma niks. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får tid til å lage så mye mat og forberede lunsjer. Jeg kan fortelle deg det at jeg bruker kanskje femten minutter på kjøkkenet hver dag, og det er det, uten å underdrive. Alt jeg lager lager nesten seg selv. Det har mye med valg av tilberedning å gjøre!

Om jeg skal ha for eksempel sei og potet så setter jeg seien på steking på lav varme eller til trekk og potetene på kok mens jeg går i dusjen eller gjør noe annet. Når jeg kommer ut er det så og si ferdig. Lunsjboksene krever ikke mer enn kanskje 6 minutter til koking/steking av egg og den tiden det tar å ta det oppi boksene. Tidkrevende? Absolutt ikke.

IMG_7248 IMG_7244

Til slutt et ekstra tips til deg som er mye på farta og har behov for søtning enten om det er i kaffien, i kesamen, på havregrøten eller andre ting. Disse små porsjonsposene er geniale å ha i veska. Da har du alltid søtning til maten om det trengs! I en boks får du 40 porsjonsposer.

God mandag ! 😉

Innlegget inneholder sponset link

2 comments
  1. De porsjonsposene var kjekke! Ikke sett dem før 🙂

    1. de er geeeniale ! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *