LAVKALORI SNACK

IMG_6906
Søtsug…
Finnes det noe mer intenst? For meg, i perioder, nei !

Mitt første bud for å takle søtsug er å ikke ha noe søtt i hus. Enkelt og greit. Selvdisiplin og viljestyre går fort under når søtsuget slår inn. Dette gjelder kanskje litt ekstra for oss jenter en gang å måneden. Dere damer skjønner hva slags krefter jeg snakker om. Tidligere har jeg tydd til BCAA-gelè (oppskrift her), noe som har funket veldig fint. Men så hender det at jeg ikke har tid til å vente fire timer til geleeen har stivnet. Jeg må ha noe med en gang! I går fant jeg en fantastisk løsning.

I kjøleskapet hadde jeg mandelpotetlefser. De ligner på speltlomper bare at de er mye større. Jeg smørte på litt kesam, litt kalorifritt peanøttsmør fra Walden farms, sukrin gold og kanel til slutt. Sammenrullet smaket dette helt fantastisk. Nesten som lefse. Og vips! Der var søtsuget slukket 🙂

IMG_7297 IMG_7291 IMG_7294

Andre varianter som kan funke vel så bra er samme bare med cottage cheese, eller med ekte peanøttsmør. Walden farms har også flere kalorifattige produkter, dog med litt ymse smak. Det meste jeg har smakt funker likevel godt for å dempe søtsug. Karamellsausen fra walden farms syns jeg faktisk er god, spesielt på lomper.

Å gi etter for søtsug trenger absolutt ikke ende opp i en kalorifest! Velg smart, så kan du fint gi etter for søtsuget i blant 😉

1 comment
  1. For en flott løsning, takk! Hadde nesten tenkt at det ikke finns en måte å takle det på! Jeg alltid tok noe søtt når jeg trengte det. Min muskel diett gikk i stykker. Men solution ville heller ikke klar e søttsuget mitt.
    Men da kommer det, tusen tKk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *