THROWBACK – 6 ÅR MED BLOGG

Jeg fant tilfeldigvis frem den gamle dataen min her om dagen, og der skjulte det seg jammen meg mange gamle skatter. Jeg har blogget så godt som daglig uten opphold siden 2009, og da sier det seg selv at det hoper seg opp en del bilder. Jeg ser tilbake både med et smil og litt skam, men sånn er det vel for oss alle…? 🙂

Desktop29

 

Gjennom alle år har jeg vært ganske personlig på bloggen, både på godt og vondt. Enkelte ting kunne jeg virkelig spart meg for, men det er jo sånn man tenker når man blir eldre. Alt fra utrolig merkelige positurer, kyssing av proteinbøtter, gjespeselfies og kleine mobilbilder med vanvittig dårlig oppløsning har det altså blitt opp igjennom årene.

Desktop27

…For ikke å snakke om alle de utrolig ekle matbildene jeg har postet! Jeg gremmes. Enkelte oppskrifter burde aldri sett dagens lys. Ikke fordi de ikke smakte godt, men fordi det så ut som det var hentet direkte fra doskåla på et festlig julebord. Bloggfotografering er virkelig ikke min sterkeste side, spesielt ikke når objektet er maten min.

Desktop28

I blant slo jeg til med noe som kunne ligne noe, men da kan du vedde på at sammensetningen av mat var så sær at antakelig ingen ble fristet til å prøve det uansett. Sånn som for eksempel lomper, grønnsaker, sei og rosenkål. Rosenkål var forøvrig en gjenganger på bloggen alle de stedene ingen andre ville satt det inn.

tbt2

Jeg har foreviget mange gode opplevelser også, noe som er veldig gøy å se tilbake på. Det er noe av det gøyeste med blogg. Man foreviger mye av det som skjer. Samtidig kan jeg lett se tilbake på arkivet når jeg virkelig har hatt det bra og når ting ikke har vært like supert. Slik stråler som regel gjennom, uansett hva man skriver.

271854-8-1333828170352

Ung og lovende med ståltroa på meg selv. Jeg skulle bli best!… Vel, jeg har fortsatt troen på meg selv, men behovet for å bli best er ikke det samme som det var i 2011… 😉

tbt8

Dere som har fulgt meg siden starten, jeg håper dere har luket ut tullballet og snappet opp det fornuftige jeg har delt oppigjennom årene. Ønsket mitt med bloggen har alltid vært å formidle noe positivt og å spre glede, ikke bare rundt kosthold og trening, men generelt. Heldigvis blir man eldre, mer moden og mer jordnær med tiden. Håper jeg kan bidra med positivitet og sunn fornuft gjennom bloggen i fremtiden <3

Desktop30

2 comments
  1. Har den siste uka lest masse i bloggen din. Vært gøy p lese at du har utviklet deg til å bli ei reflektert ung dame. Det vinner du nok på. Du har blitt voksen, og kan være en i spirasjon og et forbilde for unge jenter. Og vi som er eldre enn deg finner faktisk masse av interesse her.. *elsker også pasta….. Skal teste grønnsakspasta. ha en fin dag

    1. Så utrolig hyggelig å høre Irene! Tusen takk 🙂 Fineste komplimentet jeg kan få 🙂
      Ha en fin dag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *