SØNDAGSØKTA MED SIRKELTRENING

IMG_7325

God søndag !
Enda en uke er straks tilbakelagt og det betyr at det er tid for søndagsøkta. I dag fikk jeg lyst til å få opp pulsen litt så jeg bestemte meg for å sette opp en liten sirkeltrening som avslutning. Nå som jeg har lagt månedens mål litt på hylla har jeg mer frihet til å trene litt alternativt istedet for å trene veldig spesifikt og målrettet. Det er en fordel når lysten byr seg!

Hovedøkta skal se slik ut;
Pullups + vekt – 5 sett, 5 reps
Hip thrust – 5 sett, 10-12 reps
Militærpress – 5 sett, 4-6 reps
Skapular sidehev – 3 sett, 10-12 reps
Knestående kickback i kabel – myoreps

Sirkelen skal se slik ut; 
RKC-planke + vekt, 15 sek
Beinhev på skråebenk, 12-15 reps
Wallballs 20 reps
Maxfart roing, 30 sek

IMG_7324

Denne skal jeg kjøre fire runder med. På de to siste rundene bytter jeg ut wallballs med burpees. Test den ut da vel ! Du gjør det lettere eller tyngre enkelt ved å justere vektbelastningen eller repetisjonsantallet på øvelsene. Den siste tiden har jeg vært skikkelig nøye på å virkelig bruke magemusklene når jeg trener magen, og det gjør virkelig en uhyre stor forskjell. Gjør man det rett og kontrollert så blir det utrolig mye tyngre. Kjenn at magen virkelig jobber og at du ikke jukser! 😉

Dette lilla antrekket (det er mer lilla enn det ser ut), genseren og tightsen er på salg nå i ryddesalget til x-life. Deilig og behagelig stoff og en av mine favoritt tightser som jeg går meg igjen og igjen. Sjekk ut hele salget her. Salget varer kun ut dagen!

IMG_7344 IMG_7331

4 comments
  1. Hei Julie! Har du noen gang vurdert å farge håret mørkere? 🙂 Tror du hadde passet det utrolig godt! Ikke at du ikke er fin som du er nå, men er bare noe jeg har tenkt over når jeg har scrollet på bloggen din 😀 Du har så fin og solbrun hud og lyse øyne som hadde passet nydelig med brunt hår. Klem <3

    1. Hei !
      Takk for det 🙂 Jeg hadde mørkere før og jeg rett og slett hatet det. Ble aldri vant med det og ble lei meg hver gang jeg så i speilet. Så jeg forblir nok blond, hehe 🙂 Tusen takk for fine kompliment! Klem tilbake 🙂

  2. Den tightsen har jeg (måtte bare si det, liksom). ELSKER DEN!!!

    1. jeg og 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *