TIL ALLE MINE PASTAELSKERE

IMG_7099

Er det flere enn meg som elsker pasta?
Jeg kunne faktisk levd på pasta alene hadde det ikke vært for at jeg er opptatt av å få i meg tilstrekkelig med protein. Jeg ELSKER pasta i alle former! Da jeg så reklamen for grønnsakspasta på tv ble jeg selvsagt fristet til å prøve. Det finnes flere typer, men jeg kjøpte altså denne som inneholder blomkål.

Fordi denne pastaen inneholder grønnsaker er det mindre karbohydrater enn i vanlig pasta. Likevel er det fortsatt mel som er en av hovedingrediensene. For meg som ikke reagerer på gluten gjør det ingenting, men det er greit å merke seg for dem som er allergiske eller intolerante.

IMG_7096

Man skulle jo tro at denne var spesiallaget for meg…
For det første kan jeg spise mer av denne og få samme mengde karb enn jeg kan med vanlig pasta. Det er alltid positivt når jeg kan spise mer! For det andre skal den bare koke i ett minutt. Hvor perfekt kan det egentlig bli ?

Jeg hadde pastaen sammen med kyllingfilet og en solid spiseskje pesto og litt fersk basilikum. Kombinasjonen ble rett og slett utrolig god! Konsistensen på pastaen var myk og veldig god. Smaken var upåklagelig. Jeg er rett og slett småforelsket i den nye grønnsakspastaen. Anbefaler alle pastaelskere å prøve den ut!

IMG_7106

 

 

2 comments
  1. Skal seriøst kjøpe den pastaen etter dette innlegget! Elsker også pasta, supert med litt sunnere tips 😀

    Lurte også på om du kanskje kunne lage et innlegg hvor du viser dine favoritt øvelser for side magemuskelen? 🙂

    1. Jeg digga den hvertfall 😀

      Skulle gjerne gjort det, men jeg trener aldri andre øvelser enn RKC-planke, beinhev, magecrunsh i kabel og en super sjelden gang sidehev for mage på rygghevapparat. Det er kun den siste som er for siden:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *