BURDE JEG HA EN FREMTIDSPLAN ?

Ambisjoner og fremtidsplaner i hytt og vær… Har jeg parkert?

Jeg ble litt tankefull her en dag, det hender jo. Jeg er omringet av ambisiøse og effektive mennesker som flyr rundt og planlegger og drømmer om alle mulige store ting og oppnåelser. Jeg finner meg selv i midten av denne stormen av folk i farten, og jeg trives godt hit jeg har kommet. Er det noe galt i å ikke ha store fremtidsplaner og ambisjoner, tenkte jeg.

Jeg har oppnådd de tre målene jeg har hatt siden jeg var ganske ung. Jeg har konkurrert i bodyfitness, jeg har startet mitt eget firma og jeg lever av min egen bedrift. Jeg er fornøyd med det jeg har oppnådd på mine få leveår, men burde jeg jobbe meg mot nye høyder? Det føles nesten som om det forventes at man skal være på vei til et nytt sted hele tiden. Er det dumt å være fornøyd ?

Desktop47

Selvsagt higer jeg alltid etter å bli bedre. Mer kunnskapsrik, bedre til å takle forskjellige mennesker, bedre til å hjelpe andre med trening og mat, bedre til å kommunisere og gi mennesker gode opplevelser med trening. Man blir aldri utlært, så her har jeg en livslang vei å gå. Jeg syns livet er spennende og lærerikt selv om jeg ikke har femårsplanen klar. Jeg drømmer ikke om å bli Hollywoodtrener, tjene millioner av penger eller om å vinne ditt og datt. Jeg ønsker å hjelpe mennesker med å nå målet sitt, og det er nettopp det jeg gjør nå.

Min drøm og min plan videre er derfor å utvikle meg selv slik at jeg er mer utrustet for å kunne gjøre nettopp det. Hjelpe andre. Jeg er av typen som tror at man får lønn i form av et eller annet så lenge man legger sjela i jobben sin, gjør den med glede og aldri tråkker på andre for å nå frem.  Kanskje jeg aldri blir kjendisPT eller millionær, men det er faktisk helt greit så lenge jeg kan gjøre en forskjell for mennesker.

BLOGG

10 comments
 1. Dette var herlig å lese, flott at det er flere enn meg som føler det slik. Jeg har selvsagt noe jeg vil oppnå, som deg vil jeg også hjelpe andre mennesker med overvekt, leve sunt og godt, og leve av mitt eget firma, men bortsett fra det så føler jeg at livet faktisk er bra 🙂

  1. Godt jeg ikke er alene 🙂 Jeg syns det er bra å like tilværelsen man er i her og nå, jeg! 🙂

 2. Jeg har en plan og det er å bli gammel med deg 🙂

  1. Aaaww :)) Det er min plan også 🙂 <3

 3. det at du vil gå inn for å gjøre jobben din 100% og tilby det beste for kundene dine er viktigere enn å kjappe seg for å kanskje nå «typiske» bli-kjendis-og-masse-penger-mål synes nå jeg 😀

  1. Takk for det 🙂 Jeg er helt enig 🙂

 4. Herlig å lese ærlige innlegg 🙂 . Syns yrket ditt er motiverende og du virker dyktig i det du gjør. Lærer alltid noe av å lese bloggen din.
  God sommer 🙂

  1. tusen takk for det Maria! så utrolig koselig å høre 🙂 God sommer til deg og !

 5. For et bra innlegg! Jeg er enig med deg i det du skriver her. Det virker som at samfunnet forventer at man alltid skal streve mot noe bedre, man har ikke lov til å være fornøyd med der man er og det man har, å «settle» er å tape. Samtidig jager alle etter lykken som det ultimate mål – men du kan på ingen måte være lykkelig før du har nådd så langt du kan komme i karrieren, er mangemillionær med de største husene og feteste bilene, har de dyreste mest moteriktige klærne og ser best ut. MÅ det være målet for alle? Alle kan jo ikke bli best – for å være best må noen være dårligere. Men man kan være lykkelig og tilfreds for det?! Kanskje folk skulle se litt mer etter lykken i det daglige, i alt man har oppnådd, folkene man er glad i, at man er frisk etc etc. Det betyr ikke at man ikke kan utvikle seg og bli bedre, men man bør ikke vente med å være lykkelig!
  Gud så filosofisk jeg ble nå 🙂

  1. Ja, det er sant det du sier! Noen må jo være tilfreds «under» de andre, hvis ikke så er jo alle på topp og slik er det jo aldri. Jeg vil ikke til topps, spesielt ikke i pt-bransjen for når man er på topp så har det også sine store bakdeler. Jeg trives med min lille bedrift så lenge jeg kan hjelpe andre og utvike meg. Jeg tror nok mange opplever det samme som meg, men så føler de at de MÅ drømme om noe bedre. Synd at ikke flere bare innser at der de er er mer enn bra nok! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *