TILBAKE TIL VARME STRØK!

IMG_7392

Woop woop !
Denne jenta er straks ferdig med å pakke kofferten, tross skranten form og et tett hode (krysser fingrene for at jeg er god i morgen) så begynner jeg å bli klar for å reise. Det er nemlig tid for min årlige tur til Gran Canaria på søndag. I år ble det utsatt med noen uker på grunn av mye jobbing. Nå som ting har roet seg litt ned så kan jeg styre nesa mot varmere strøk.

Som regel går feriedagene der nede til trening, soling, nettcoaching, avslapping og lesing. Det er vel den tiden på året jeg leser mest og endelig kommer meg gjennom de tre-fire bøkene jeg snegler meg gjennom ellers. På ferie får jeg ro nok på meg til å konsentrere meg om lesing. Hjemme er det for mange distraherende elementer. Det skal bli godt!

IMG_7395 IMG_7396Topp // Tights (adlinks)

Mamma, pappa og den yngste storebroen min er der nede allerede, så jeg skal reise alene og treffe dem der. Senere kommer også den mellomste storebroren min sammen med kona. Det blir med andre ord stinn brakke i huset til mamma og de. Det kommer til å bli knallkoselig. Jeg elsker å være sammen med familien min.

IMG_7403 IMG_7404

Treningstøyet er selvsagt pakket med!
Tradisjon tro kommer vi nok til å kjøpe toukers meldemsskap på det lokale gymmet. Et stor garasje med skikkelig old-school apparater, stor boksering og 80 talls bodybuildere. Det er skikkelig byggestemning og masse hyggelige mennesker. Deilig å trene på et helt annet sted enn man pleier, det pleier å komme med litt ekstra motivasjon for min del. Oppdatering skal dere selvsagt få! Alt vil gå som normalt. Både alt av nettcoaching og blogg 🙂 Forhåpentligvis får jeg tvunget søskna mine til å være bloggfotografer på skift, haha!

God fredag!

5 comments
  1. Er du og Göran fortsatt sammen??:)

    Har du planer om å stille igjen??:)

    Hvordan syns du kurset til menno og Børge er så langt??:)

    1. Ingen konkurranseplaner 🙂
      Til nå har det vært veldig interessant! vi får lesestoff tilsendt og har i tillegg webinar på nett, så jeg er kjempe fornøyd:)

  2. Hei 🙂 God tur til varmere strøk. Det hørtes fantastisk ut 🙂

    Er det forresten slutt mellom deg og samboeren din? Lenge siden du har skrevet noe om han

    1. Takk for det! 🙂

  3. Lurer på det samme som Thea? :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *