MINE MATVALG DEL 2 – UTSKEIELSER

Les del 1 HER.

Jeg har allerede fortalt dere hva jeg spiser på daglig basis, så da gjenstår det å skrive litt om utskeielser og maten som hører til sjeldenhetene. Det er også en del av kostholdet mitt, tross alt!

En ting er jeg veldig klar på; jeg velger utskeielsene mine med omhu.

Nitti prosent av maten jeg spiser er sunn, og de resterende ti prosentene består av ting jeg er svak for og som jeg virkelig nyter. Utskeielsene mine skjer som regel i sosiale settinger slik som bursdager, jentekvelder eller andre feiringer. Det er svært sjeldent jeg sitter alene hjemme å gumler godteri, da gjør jeg det heller i godt selskap.

IMG_5049

Når jeg først skeier ut er det for nytelsens sin del. Innholdet i det jeg spiser blir derfor likegyldig, samtidig som det faller meg helt naturlig å ikke overspise noe som helst. Et godt eksempel på utskeielse hos meg er restaurantbesøk med saftig biff, soppstuing og fløtepoteter, sushi, byens beste rullekebab eller hjemmelaget pizza. Skal jeg kose meg med noe søtt så spiser jeg brownies, snickerskake (oppskrift), sjokoladenøtter, brødskive med et tykt lag nugatti eller sjokoladekulene fra Candy King med puffet mais i midten. Jeg nyter også gjerne god vin eller øl og sier heller ikke nei til en fest i godt lag.

For meg er utskeielser en del av livet og det er en del jeg liker svært godt. Å nyte det gode livet har å by på er viktig for meg. Å si nei til sosiale ting for å sitte hjemme og spise kylling og ris er fullstendig uaktuelt. Da drar jeg heller på fest, drikker med måte og danser rumpa av meg, eller koser meg med venninner og spiser kebab og godteri.

IMG_4728

Jeg sier dette både til meg selv og kunder – Når du skal skeie ut, spør deg selv om det er verdt det! Det kakestykket du spiste var kanskje en kaloribombe, men var det verdt det? Hvis svaret ditt er ja – så bra! Den bollen med popcorn du kjedespiste, var det kanskje ikke godt som du hadde håpet? Da har du lært av det til neste gang du vurderer det. Velg utskeielsene dine med omhu og nyt dem når du først gjør det!

2 comments
  1. Føler vi er ganske like når det kommer til trening og kosthold. Enig enig enig 🙂 Du er rå Julie 😉

    1. så bra! 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *