NÅR SMAKEN ER VIKTIG…

IMG_7550

I dag skal jeg gi dere en meget varm anbefaling!
Dette proteinpulveret fra Scitec er ikke annet enn magisk i smak og er virkelig en nytelse. Jeg er ingen fan av å drikke maten min og jeg drikker så og si aldri proteinshakes. Men dette pulveret gir meg lyst til å rett og slett lage en stor shake, slenge beina på bordet og bare nyte.

Dette er myseprotein og tas derfor raskt opp i kroppen i forhold til kasein som bruker lenger tid. Dette pulveret er derfor kjekt å ha for eksempel etter trening.

IMG_7545

Du kan velge mellom fire forskjellige smaker. Mine favoritter er uten tvil Alpine milk chocolate og Strawberry white chocolate. Dette pulveret er en klar vinner på smak av alle myseproteinpulver jeg har smakt.

Så der har dere månedens anbefaling til deg som ønsker deg et whey protein med utrolig god smak! Nå får du det også med 20% avslag. Du finner det HER.

Innlegget inneholder reklamelenker

8 comments
 1. Kjære flotte deg 🙂
  Jeg sliter med mat tips utover dagen.. Kan du hjelpe? Frokosten har jeg på stell, og et middags måltid har jeg som alltid kontroll over, men det blir litt lite med to måltider da jeg egentlig spiser 5-6 ganger pr dag 😛 Jeg er SÅ dårlig på mellommåltider, og jeg har cøliaki, hjeeelp 😉

  1. Hei Heidi!
   Jeg har en del forskjellig å by på hvis du tar en titt i arkivet mitt her på siden, under kategorien «oppskrifter» 🙂

 2. Hei.
  Er dette greit å bruke i forbindelse med vektnedgang? Hva er kcal innhold per porsjon?

  1. det viktigste for vektnedgang er totalmengden med kcal du får i deg. Proteiner er viktig uansett, men jeg anbefaler heller å spise proteiner fra mat (siden det metter mer) om målet er vektnedgang 🙂

 3. heia! Takk for tips 🙂
  Jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om forskjellen på whey/melkeprotein og soya-protein? Da ift proteinpulver?
  Har akkurat kjøpt et pulver basert på soya (det var det mest økonomiske der og da) og sitter nå og googler litt angående forskjellene. Blir ikke særlig klok, og tenkte plutselig at det hadde vært greit om du skrev et innlegg om det – jeg lærer som regel alltid mye av det du skriver 😀

  1. Jeg skal få ut et innlegg om dette, takk for tips! 😀

 4. Hei!

  Har du smakt MyoProtein med mocca chocolate? Anbefaler du Protein delite med Alpine milk chocolate over det i såfall? Hilsen ei som er utrolig kresen på smak 🙂

  Hilsen Therese

  1. hei!
   Jepp, det har jeg. Smaksmessig anbefaler jeg Delite proteinet, uten tvil.
   Myoproteinet er dog litt anderledes i smak siden det er blanding mellom kasein og myse, mens delite proteinet er myse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *