UKENS MATHANDEL

Jeg kom naturligvis hjem til tomt kjøleskap etter ferien så det var på høy tid å dra på matbutikken etter jobb i dag. Mat må man ha! Jeg kjøpte egentlig det jeg alltid kjøper i dag, bortsett fra noen svinefileter og en boks med philadelphia sjokolade. Det fristet i dag, så da kjøpte jeg det. Har du prøvd å blande philadelphiaen med cottage cheese? Det er SÅ godt!

IMG_8157

Det som alltid står på handlelisten er;
Karbonadedeig, mager kesam, cottage cheese, egg, sei, mager smøreost, speltlomper, tomat, agurk, poteter, gulrøtter, fersk basilikum, paprika, vårløk, salat, jordbær, bringebær, blåbær, kokosmelk og  lettbrus.

Karbonadedeig og sei kjøpte jeg i store mengder før jeg dro så det hadde jeg allerede i frysen. Ting som pasta, havregryn, hermetisk hakket tomat, kokosfett, peanøttsmør, pesto, lettdressing, ketshup og saft er ting som jeg alltid har stående og som jeg ikke trenger å handle ukentlig. Monster energidrikk kjøper jeg flere brett av når jeg er i Sverige.

IMG_8153 IMG_8155

Jeg benytter meg som regel av go’ helg tilbudet på Kiwi og får med meg hjem noe kjøtt av noe slag. Det varierer fra uke til uke og denne uken ble det svinefilet. Litt ekstra godt til helgemiddagene er på sin plass 😉

Hva står på din handleliste? 🙂

 

3 comments
  1. Onmtrent det samme som hos deg.
    Karbonadedeig, laks, torsk, cottage cheese, egg, søt paprika og haddede tomater. Og grønnsaker til purreer og moser. Og bacon til helgefrokosten. Mmmm

  2. Er den Monsteren sukkerfri?:)

    1. Delvis. Den inneholder 50 kcal pr.boks 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *