SETTE NYE MÅL ?

I slutten av januar skrev jeg at jeg la treningsmålene mine litt på is for en periode. Jeg hadde mistet litt gnist og treningsglede så det hele føles mer som et press enn noe som var gøy. Nå har jeg trent «fritt» uten noe spesifikt mål i snart fem uker og kjenner endelig på at jeg er klar for nye utfordringer.

IMG_7572

Jeg liker å gjøre som jeg vil men jeg liker enda bedre å ha struktur på treninga mi og klare mål å jobbe mot. Det er det godt å kjenne på etter disse ukene med frihet.

Jeg har fire øvelser jeg vil bli sterkere i. Det er chins/pullups (chins i første omgang), hip thrust, sumo markløft og militærpress. Det er disse øvelsene jeg kommer til å ha hovedfokus på fremover og som jeg har satt meg konkrete styrkemål i. Utover dette har jeg mål om å bygge mer muskelmasse i skuldre og rumpe.

IMG_7574

Treningen fremover vil derfor bli nøye planlagt og lagt opp etter disse målene. Det skal bli godt å dra på trening og vite at jeg drar dit med en helt spesifikk agenda som handler om noe mer enn bare dagsform og lyst!

Flere har spurt om en oppdatering på matinntaket mitt i forhold til kaloriøkningen/reversdietten jeg har kjørt og det skal jeg skrive mer om. Nå er jeg kommet dit at jeg har ligget i vedlikehold/pluss lenge og er klar for en endring her også. Mer om det senere.

God onsdag ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *