VIDEO – MIN MENING OM DIV. DIETTER

Videblogg om lavkarbo, periodisk faste og biorytmedietten. Min mening! (litt mye surr, men noe fornuftig i blant). Jeg vil gjerne høres deres erfaring 🙂

8 comments
 1. Hei, super blogg, du inspirerer! Jeg bare lurte på en liten ting. Vil du anbefale å trene når man er syk, typ forkjøla, influensa. Bare hører folk sier så mye forskjellig, så jeg lurte på din mening rundt det? Takk igjen for en nydelig blogg 🙂

  1. Hei Benedicte!
   Jeg er veldig forkjølet selv akkurat nå, og i går var jeg på trening og det gikk fint. Selv mener jeg at man må kjenne etter på seg selv. Har man feber og/eller er veldig utslått så mener jeg at man bør være hjemme.:)

   1. Ok. Takk for raskt svar 🙂 Ha en fin dag videre!

 2. Hei Julie!
  Jeg har nøyaktig samme erfaring som deg ang lavkarbo og biorytme. Pf akter jeg ikke engang å prøve:P

  1. så artig at vi opplever det samme! jeg kjenner mange som elsker lavkarbo selv med høy treningsmengde, og jeg følte meg nesten litt alene :))

 3. Herregud, når jeg gikk på lavkarbo slutta jeg å spise til slutt. Og jeg klarer ikke spise egg enda, etter tre eller fire år. Så , lavkarbo var ingenting for meg, pluss at jeg holdt på å besvime under trening. haha 😛

 4. Du er skjønn 😀
  Liker å høre slike er faringer! Har ikke gått inn for å spise etter noe konkret mønster over tid selv, bortsett fra litt lavkarbo her (eller…PSMF) og litt periodisk faste der, men erfaringene er vel stort sett de samme som dine. Kanskje biorytme er noe for meg og? Må nok prøves det og! 🙂

  1. Jeg syns absolutt du skal prøve biorytme!! Tror ikke jeg kjenner noen som ikke trives med det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *