EN STOR FORSKJELL

Det er stor forskjell på å være en feiler og det å feile.

Vi har lett for å føle oss som tapere når vi gjør noe feil, spiser noe feil eller hopper over trening gang på gang. Vi definerer oss selv som feilere. Har man gjort noe utenfor det som er planlagt og det vi forventer av oss selv, så har vi gått på trynet. Her er det viktig å se realtieten.

Du ER ikke en feiler
Du har GJORT en feil

eroiwergwgOk, kanskje du spiste 200 g sjokolade når du egentlig skulle spise kylling og ris. Definerer det deg som person? Er du «den typen menneske» som feiler? Det er isåfall noe du bestemmer deg for å være !

En handling er ikke det samme som den du er. Du er kapabel til å velge det rette neste gang du prøver. Det er ikke typisk deg å feile, det er ikke bare slik du er. Du får sjansen til å endre mønsteret ditt hver gang du tar et valg!

Du ER ikke det du gjør, det du spiser, det du ikke spiser, alle treningsøktene dine eller fettprosenten din. Du er DEG, den vinnende sædcellen av tusener!

6 comments
  1. Kloke ord, Julie. Og du kommet stadig med klokere og klokere ord:) Inspirerende og lese bloggen din. Føler meg alltid litt bedre:) Du virker som en flott person med mye kunnskap:) Ha en fin Onsdag, det fortjener du (og alle andre).

  2. Godt skrevet Julie! JEG er MEG og det er jeg fornøyd med! 😀

  3. Halleluja!! 🙂 Ein god blogg med viktige innlegg samtidig kjekt å sjå trening- og matbilder 🙂

  4. Word! Et av de beste innleggene jeg har lest! Føler det har skjedd noe med bloggen din i det siste, Julie. Den har utviklet seg og blir bare bedre, og bedre. Du kommer med så my klokt, og har en veldig fin balanse/variasjon mellom innholdet i innleggene dine. Litt hverdags, litt trening, litt fakta, litt tips, litt inspirasjon, og alt inneholder veldig mye klokt. Du blir jo bare stadig mer reflektert og fornuftig jo! Herlig lesning. Du inspirer og motiverer, samtidig som du ikke gir noen dårlig samvittighet. DET er en god blogg, og en flott person det!
    Ønsker deg en fortsatt fin uke 🙂

    1. Så utrolig gøy å høre at du syns det! Jeg er veldig inspirert om dagen, så det kan ha noe med det på gjøre 🙂 Veldig gøy med tilbakemelding, bloggen er jo en stor del av hverdagen min:) Tusen takk for det! Ønsker deg og en fantastisk uke 🙂

  5. hehe jeg må bare linke til den her på facebook. Jeg har så utrolig mange venner som gir opp trening fordi de spiste hamburger på en søndag. Akkurat som de ikke forstår at det bare er å komme seg opp på hesten igjen om man har falt av 😀 digger innlegget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *