MYE NYTT SOM SKJER!

IMG_7574

Den siste tiden har det skjedd mye nytt på jobbfronten.
Jeg har skrevet kontrakt med Trimeriet som starter opp i Vennesla (bygda jeg bor i) og skal være PT der fra april. I tillegg har jeg fått to faste dager på Shapes Brennåsen. Jeg blir med andre ord litt mer «spredt» enn jeg har vært frem til nå hvor jeg stort sett har vært på Shapes i sørlandsparken. Dette vil fortsatt være mitt hovedsted da jeg har kontoret mitt der. Det blir med andre ord litt mer kjøring på meg, hehe. Jeg ser virkelig frem til å nå ut til enda flere kunder og møte enda flere nye mennesker!

Stillingen hos Trimeriet var ikke noe jeg trengte i den forstand, men siden jeg har mulighet til å jobbe mer syns jeg det er gøy med en ny utfordring og også å gjøre noe nytt.

IMG_7626

Ikke bare har jeg fått ny jobb, jeg har også meldt meg inn i Kristiansand kampsportsenter. Der skal jeg trene Jiu Jitsu to ganger i uken! Planen var først å gå for kickboksing som jeg trente i Arendal tidligere men i og med at et av målene mine for året er å prøve nye ting så tok jeg steget ut av komfortsonen. Jeg har aldri vært borti Brasiliansk Jiu Jitsu før, så man kan trygt si at jeg utfordrer meg selv.

Når jeg skriver dette høres det nesten ut som jeg har fått en eller annen midtlivskrise siden jeg endrer på så mye på en gang, hehe. Det vil nok ikke bli så store endringer som det føles som akkurat nå. Uansett – forandring fryder! 🙂

IMG_7928IMG_7924

2 comments
  1. Spennende med endringer! Er du fortsatt sammen med Gøran? 🙂 hyggelig følge med deg på blogg og instagram! Takk for inspirasjon 🙂

    1. så hyggelig at du syns det! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *