TEST AV FIRE NYE MATVARER

Er det flere enn meg som elsker når det kommer nye, sunnere matvarer i butikken? 
Det er så spennende å smake nye ting! Jeg er dog nokså selektiv og gidder ikke prøve hva som helst. Har det bra næringsinnhold så prøver jeg det gladelig. Hvis ikke er det sjeldent jeg gidder. Hva er vitsen med å smake noe som er usunt og kanskje kjempe godt, og deretter bli lysten på det? Da er det bedre å ikke vite hva man går glipp av! Haha:)

IMG_8263

Jeg var innom Coop xtra og fikk plukket med meg et par ting. De var tomme for den nye kokos-skyren dessverre men jeg fant litt annet. Fun light, en ny sukkerfri coop saft, ny skyr og en naturell yoghurt med mer protein. Imponerende at produsenter følger med på hva vi vil ha mer og mindre av. Ja til mer protein og mindre sukker og fett!

Fun light lemon lime – God og frisk! Minner veldig om en jeg har kjøpt i Sverige tidligere. Deilig å ha den tilgjengelig her hjemme og. Samme kaloriinnhold som de andre fun lightene, så da er den en sikker vinner hos meg.

Coop jordbær og rabarbrasaft – Stort pluss for veldig naturlig smak. Den smaker ikke kunstig men samtidig tydelig av både jordbær og rabarbra. Imponerende syns jeg! Litt mer kalorier i denne i forhold til fun light men fortsatt et veldig godt alternativ til sukkerholdige varianter.

IMG_8268
Skyr med grønn te og sitron – Jeg syns de andre skyrtypene er litt «tørre» og kvalmende i konsistensen. Denne føles litt tynnere og litt mer som en vanlig yoghurt. Et stort pluss for min smak! Den er proteinrik, fettfri, søtet med stevia og inneholder i tillegg koffein. Veldig god og frisk smak.

Tine Fyldig naturell yoghurt – Denne var god! Jeg vil si den smaker veldig likt på vanlig naturell yoghurt bare at den har litt mer hint av gresk yoghurt på en måte. Den har også mer proteiner enn vanlig naturell yoghurt. Tommel opp fra meg! Et godt yoghurtalternativ. Jeg holder dog fortsatt en knapp på mager kesam, hovedsaklig på grunn av proteininnholdet og ikke minst prisen.

IMG_8265
IMG_8270

Planen er å teste den nye nugattien også, nugatti zero. Den var utsolgt da jeg skulle handle. Jeg ble litt skuffet da jeg så at kaloriinnholdet omtrent er identisk med originalen, men men!
Har du prøvd noe spennende i det siste? 

1456235444

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *