VIDEO; KOSTTILSKUDD – CUTTING THE CRAP

God søndag !
Står alt bra til med dere?

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage en video om kosttilskudd og hva man egentlig trenger. Det har jeg jo faktisk slik at de fleste kosttilskudd slettes ikke er nødvendig så lenge du har et godt kosthold og det meste trenger du ikke anstrenge deg for å få nok av en gang. De to tingene jeg nevner i denne videoen har prestasjonsfremmende effekt og det er mye beviser på det.

Andre kosttilskudd kan love mye bra men effekten er som regel likevel minimal. Om noen prakker et kosttilskudd på deg, spør om de har forskning å vise til som bekrefter effekten!

Kreatin finner du her
D-vitamindråper finner du her
Selolje finner du her
Redweiler finner du her
Proteinpulveret jeg anbefaler finner du her

Det er viktig å huske på at dersom mange produkter gjorde det de lovet, for eksempel ga deg massiv muskeløkning eller ekstremt fett-tap, så hadde mange flere mennesker nådd målet sitt. Det finnes fortsatt ingen snarvei i pille- eller pulverform som tar deg bort ifra det faktum at du må trene og spise bra. Tenk realistisk og ikke len deg for mye på kosttilskuddet ditt. Vit at det du tar faktisk har bevist effekt og ikke bare er noe du sløser penger på.

Innlegget inneholder reklamelenker

13 comments
 1. Hei:) eg har tatt kreatin rett før trening men er det feil?

  1. neida. Jeg bare tar det etter fordi det er da jeg somregel er hjemme 🙂 (trener ofte rett etter jobb eller annen aktivitet)

 2. Hei!
  Veldig bra du tar opp dette temaet! Har mange ganger vurdert å kjøpe alle mulige kosttilskudd, men alltid lurt på om det er nødvendig. Kan fort svi av mye penger på det!
  Digger filmene dine og bloggen 🙂

  1. takk, så bra du liker den! 😀 😀

 3. Lurte på om du kunne skrive litt om bruken av slik nyrebelte 🙂
  når det brukes/ ikke brukes 🙂

  1. Det kan jeg gjøre! Takk for tips 🙂

 4. Hei 🙂

  Kan du skrive noe om hvordan du og samboeren lever sammen, med tanke på å spise mat sammen? Spiser dere det samme til middag eller gjør dere det hver for dere? Tenker hvis dere er på forskjellige steder i livet i forhold til mål med trening osv.

  1. Hei !
   Da jeg hadde samboer lagde vi stort sett hver vår mat og spiste sammen, foruten helgene hvor vi hadde felles middag.
   Slik har jeg hatt det i mange år. Mange syns det er merkelig, men det kommer virkelig an på hva man er vant med 🙂

 5. Bruker du kreatin hver eneste dag eller har du en måned på, og en måned av, som jeg ser det står på bruksanvisningen mange steder? Syns det er vanskelig å holde styr på det når man skal ha en måned på, og en måned av:)

  1. Jeg bruker det hver dag uten opphold 🙂
   Eller, det vil si, jeg har en tendens til å glemme det i perioder (spesielt på sommeren) så jeg får vel et naturlig opphold de periodene jeg glemmer å ta det. Men hovedsaklig skal jeg ta det hver dag 🙂

 6. Gjør det noe om man tar det hele tiden ?

  1. nope 🙂

 7. Utrolig bra video! Det er lett å bli forvirret av alt som finnes på merkedet 🙂 Jeg ser at x-life nå har «salg» på vitamin D, grunnet utløpsdato. Min erfaring er at varer ikke nødvendigvis er ødelagte selv om utløpsdatoen har kommet. Så jeg lurer på om det er det slik på kosttilskudd også? Eller burde man kaste produktet pga. dårlig holdbarhet? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *