NY UKE OG TRENINGSOPPSETT

Innlegget inneholder sponsorlinker
IMG_8346

God mandag !
Jeg sovnet kl.21.30 (!) i går så jeg var særdeles uthvilt kl.5.30 i morges. Da syns katten min og at jeg hadde sovet lenge nok og satte i en klagesang uten like. Nok til å få meg opp av sengen med andre ord. Det er utrolig hvor god den senga er i blant…
Som det a-mennesket jeg er har jeg fått utnyttet morgentimene fornuftig. Deilig å få gjort unna en hel masse jobb før det heter ettermiddag!

Innimellom jobb i dag skal jeg få til ukens første økt. Som flere av dere vet har jeg jo satt meg mål for måneden etter noen ukers pause fra mål. Da har jeg lagt opp treningsuka etter det. Nå ser oppsettet slik ut:
Dag 1 (i går) – 20-25 reps
Dag 2 (i dag) – 3-6 reps
Dag 3 – 12-15 reps
Dag 4 – 8-10 reps
Dag 5 – en blanding av 12-15 og 20-25 reps

IMG_8338IMG_8355

Jeg har kjørt minimalt over 15 reps tidligere så jeg prøver meg litt frem. Spennende å utfordre kroppen og virkelig kjenne seg ukomfortabel. Du vet at kroppen er godt vant når melkesyra melder seg etter den femtende rep’en uansett vekt, haha. Nå får kroppen noe å bryne seg på. Dag 2 er absolutt den jeg er mest komfortabel med – enn så lenge! 😉

Før helga fikk jeg tilsendt noen nyheter fra Rohnisch – med leopardmønster! Det må man jo bare elske. Tighst og topp i samme farge, og en sportsbh i rosa for å bryte av litt. Den finnes i blå den også. De har flere plagg med leopardmønster og mye annet nytt også. Sjekk det ut her.

Ønsker dere en fabelaktig mandag! Sett standarden for uka 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *