VIDEO; LAVREPSØKT OG ETTER TRENINGSMAT

God onsdag !
Tidligere har jeg hatt onsdager som fast videoblogg dag, så det er planen å starte med igjen. I dag har jeg en video av lavrepøkta mi til dere. Håper den faller i smak! 🙂


Topp / Tights / Nyrebelte / Drareimer (adlinks)

Økta så slik ut:
Chins + vekt – 5 x 3-6 reps
Sumo markløft – 6 x 3 reps
Militærpress – 5 x 4 reps

Jeg fikk et spørsmål om bruk av nyrebelte.
Som dere ser i videoen bruker jeg det på noen av settene. Min regel er at jeg bruker det på 3 reps og lavere. Det vil si når jeg har svært tung belastning. Dette er for å øke buktrykket og dermed skåne korsryggen. På mer enn tre reps forsøker jeg å heller skape godt buktrykk uten «hjelp». Folk har forskjellige preferanser, men det er slik jeg gjør det. Hvordan jeg bruker det rent praktisk med tanke på stramming og slike ting kommer i en egen video.

Har du ønsker til tema på videoblogg, hyl ut! Alle tips mottas med stor takk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *