TEST AV FIRE PROTEINRIKE MEIERIPRODUKTER

IMG_8369

Denne uken har jeg testet ut fire nye melkeprodukter!
Hvor nye de er jeg ikke helt sikker på, men de er hvertfall nye for meg, hehe 🙂 Jeg plukket ut de jeg fant med fint næringsinnhold blant nyhetene jeg så i butikkhylla.

Mager kesam med sitron
Denne var fantastisk god! Stort pluss for at den er uten sukker, noe de andre smakssatte kesamene ikke er. Veldig bra. Høyt proteininnhold og lite fett. Denne passet perfekt i blandingen min med cottage cheese, jordbær, bringebær og mandler. Magisk! Jeg syns dog prisen er unødvendig stiv og kommer i fremtiden til å heller ha sitronessens og søtning i vanlig mager kesam. Likevel er dette en fin løsning når man trenger noe sunt på farten.

Skyr og cottage cheese med vanilje
Jeg er ikke kresen på konsistens, men denne syns jeg var litt merkelig. Nesten litt sånn halvtygd cottage cheese? Ikke helt fan. Men, bra næringsinnhold og ok smak. Ikke noe jeg ville brukt tyve kroner på igjen med mindre jeg ikke hadde noe alternativ.

IMG_8370

Skyr med kaffe og vanilje
Oh my… Denne var helt on point for meg! Jeg elsker jo kaffe og alt som har med det å gjøre. Kombinert med noe søtt så blir det perfekt. Denne var rett og slett utrolig god. Smakte dessert. Innholdet er det heller ikke noe å si på, bortsett fra det tilsatte sukkeret. Ser ikke helt hvorfor dette er nødvendig når det finnes så mange velsmakende søtningsstoffer… Den blir ikke noe jeg tar inn i mitt daglige kosthold med tanke på ufornuftig pris (og fordi jeg er gjerrig på matbudsjettet;)), men som helgekos er den super 🙂

Dobbel 0% GRESK med vanilje
Tommel opp for høyt proteininnhold! Den vanlige dobble 0% yoghurten er jo så og si tømt for næring, men denne har mer proteiner å by på. Det liker jeg. Men smaken? Tja. Den var ikke helt på topp syns jeg. Da holder jeg en knapp på mager kesam tilsatt vaniljeessens og søtning. Litt for kunstig for min smak. Prisen er også litt stiv. Likevel et godt yoghurtalternativ for de som ønsker en mer proteinrik variant uten sukker og fett.

IMG_8366

2 comments
  1. Eneste minuset med kaffe/vanilje-skyren er innholdet av TILSATT sukker. Er ikke noe fanatisk rundt sukker, men er litt i mot å kjøpe produkter med tilsatt sukker der det strengt tatt ikke er nødvendig. Som i Skyr 🙂

    1. Yes, indeed!! Hva er vitsen når det finnes så mye søtningsstoff som smaker godt? :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *