DAGENS ØKT OG TILPASNING

Innlegget inneholder sponsorlenkerIMG_8405

God morgen!
Ja, jeg må si det. Jeg våknet nemlig 12.30! Det er tydeligvis enten eller med meg. Antakelig sov jeg så  godt etter en god blanding av en uke mye mye trening, en solid godteripose i går kveld og lite søvn de to siste dagene. Tydeligvis ble det en skikkelig god miks for å få meg klistret til senga, haha.

Planen for dagen er ikke så mye heldigvis, så tidsklemme blir det ikke selv om jeg har sovet bort «halve dagen». Foodprep, trening og studie står på planen. Dagens økt er første i ny treningsuke for meg, og den skal bestå av kun 20-25 reps. En syrefest med andre ord, spesielt for meg som enda ikke er helt vant med å gå over 15 reps. På denne dagen bruker jeg disse øvelsene;

Hip thrust
Skulderpress
Skapular sidehev
Nedtrekk
Pushups
Omvendt roing
Enarms bicepcurl i kabel
Triceps pushdown m. tau
Leg extensions
Tåhev
Knelende magecrunsh i kabel

Vanligvis ville jeg hatt lårcurl også, men siden jeg hadde en heftig økt på bein i går med mye rumensk markløft, i tillegg til at jeg er baksidedominant, lar jeg det være.

IMG_8409-001

Dette er tilpasninger jeg gjør for at treningen skal passe til min fysikk og mine mål. Jeg kunne lasta ned et høyrepsprogram fra nettet, men det ville ikke vært fornuftig for meg og mine svakheter og styrker. Det er en stor fordel med å følge et tilpasset program. Jeg tenker jo at målet med treninga må være å forbedre svakheter, spesielt så lenge man har spesifikke ting man vil oppnå. Programmet til en kjendis kan være bra for den, men ikke nødvendigvis for deg. Progragrammet til venninnna di kan funke fjell for henne og kan være direkte ufornuftig for deg. Husk på det! Tilpasning er alfa omega.

På bildene har jeg på meg koseantrekk fra Better Bodies. Det er virkelig verdens deiligste. Du får det i flere farger. Buksa har bred linning og strikk nederst i beina. Genseren er halvkort med bred hals. Perfekt søndagsantrekk, eller lørdagsantrekk, om man har samme lørdagskveld som jeg hadde i går – planta i sofaen med godteri og film 😉

IMG_8403

1 comment
  1. Jeg kjører en til to uker med høyreps etter perioder med tunge løft (typisk 1-2-3 reps og 6-7-8 serier). Herlig å se at andre også gjør det, for jeg føler meg en smule sær når jeg står der og marker tjue reps :-p Av ren nysgjerrighet: hvor mange sett kjører du? Ett? Og ca hvor mange % av maks utfører du slike økter på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *