GIVEAWAY OG ÅRETS FØRSTE JOGGINGS!

Giveaway

Heisann!
Nå er vel påsken offisielt i gang, eller hva?
Jeg må innrømme at etter at jeg sluttet på skolen har jeg ikke fulgt helt med på dette med helligdager og ferier. For meg går alt litt i hverandre, hehe. At det er påske merkes hvertfall godt på trafikken!

X-life har gitt med en super deal i påsken. Dere kan vinne et påskeegg med masse goodies! Blant annet treningsdagboken jeg selv bruker fast, miniband til rumpetrening, vitamin D og flere andre godbiter. Konkurransen foregår på instagram, så om du ikke har en konto enda kan det lønne seg å skaffe seg det. Gå inn på instagramen min for mer info om hvordan du deltar HER 😀 Lykke til !

IMG_8492-001 IMG_8493

Påskeværet er virkelig on point i dag, så etter to rolige døgn med relativt lite aktivitet kjenner jeg at energien bobler. Da er det vel passende med årets første joggings!? ÅRETS første! Gurimalla. Jeg kan med andre ord ikke skryte på meg noe veldig cardioaktivtet i vinter. Men, nå som snøen smelter og sola tittet frem så melder lysten seg!  Jeg skal starte rolig for nå er det jo tross alt noen måneder siden sist joggetur. En rolig 3 km tenker jeg det blir. En passelig runde rundt i nabolaget. Påskeværet skal nytes! I kveld  blir det dag 1 av en ny treningsuke, noe som betyr 20-25 reps på alt. Det skal bli deilig! Det er rart hvor avhengig man blir av denne selvpiningen… Hehe.

Ellers skal jeg lage opp en ny ladning med hjemmelaget granola i dag, så oppskrift på det kommer i morgen. Granola man får kjøpt på butikken inneholder ofte unødig sukker, så hvorfor ikke lage sin egen sunne variant? Følg med i morgen!

Ønsker dere en super palmesøndag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *