JULIES HJEMMELAGDE GRANOLA

IMG_8444 IMG_8445 IMG_8446

Som lovet – her kommer min oppskrift på hjemmelaget granola!
For et glass brukte jeg: 100 g havregryn, 50 g mandler, 50 g solsikkekjerner, 50 g gojibær, 30 g kokosolje, 4 ss sukrin gold, kanel.

Hakk opp mandlene. Bland sammen alt utenom kokosolja og gojibær og ha i en bolle. Smelt kokosolja i mikroen så den blir flytende. Hell den over blandingen og sørg for at det fordeles godt så alt blir dekket av oljen. Dryss over litt ekstra kanel om du vil. Fordel ut på et bakepapir og stek i ovnen på 200 grader til det er gyldent. Jeg hadde det inne i ca 10 minutter totalt og rørte litt rundt etter fem minutter.

Etterpå avkjøles det på rist før du blander inn gojibær og legger på glass. Voila! Om du vil kan du også tilsette andre nøtter, honning istedet for kokosolje og rosiner istedet for gojibær. Du kan også tilsette for eksempel kokosflak eller hakket mørk sjokolade.

IMG_8448 IMG_8450 IMG_8453

Denne granolaen passer perfekt som topping på smoothier eller over kesam og bær, slik som jeg har på bildet. Bare fantasien stopper deg! Prøv min variant eller lag din helt egne 😉 Lykke til !

IMG_8455

1458542613

2 comments
  1. Hei. Hva blander du i mager kesam for å få en bedre smak? trenger noen tips 🙂

    1. funlight (fruktfest er en favoritt!) eller søtning som f.eks. sukrin gold sammen med vaniljeessens 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *