3 TING DU GODT KAN SLUTTE MED

IMG_8062

1. Å kaste eggeplomma for å spare fett
Hvorfor? Fordi den er ektremt næringsrik og en super fettkilde. I tillegg er det direkte uøkonomisk å kaste den. Skal du spare fett er det flere andre ting du kan kutte ned på istedet. For eksempel olje eller smør til steking – som gir deg langt mindre næring!

2. Å kutte ut frukt og bær for å unngå sukker
Frukt og bær inneholder naturlig fruktsukker og en masse vitaminer, mineraler og fiber. Er du redd for å få i deg for mye sukker ville jeg heller begynt å kutte ned på søtsakene du skeier ut med istedet. Ved å unngå naturlige råvarer snyter du kroppen for mye bra. Da er det bedre å heller kutte på ting som faktisk ikke kroppen din har noe bruk for.

3. Å droppe øvelser som ikke får det til å «brenne» eller som gjør deg støl
Ingen av de to er noe bra indikator på at en øvelse fungerer i det hele tatt. Du kan få sinnssykt bra resultater uten å verken kjenne «brann» eller bli støl! Greia er at du må presse deg til å stadig øke enten belastning eller treningsvolum. Det er slik musklene dine blir tvunget til å bli større og sterkere. Ikke fordi du får det til å brenne ut av en annen verden.

Kort og greit!
God tirsdag 😉

IMG_8057

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *