HVOR LANGT GÅR VI FOR LIKES ?

likes

Eksponeringsbehovet blant folk er større enn noen gang og vi gjør mye for å få likes, følgere og kommentarer. Det er til og med blitt akseptert å kjøpe (!) seg følgere på instagram og facebook. Jeg syns det går litt over stokk og stein, selv om jeg er blant dem som poster både på instagram og facebook med mål om å dele og «reklamere»for meg selv, spesielt med tanke på jobben min som PT.

Jeg snakket med familien min om dette med å vise seg frem på sosiale medier, og det fikk meg til å tenke litt. Hvorfor er det slik at noen for eksempel velger å vise masse hud og legge ut bilder av seg selv med lite klær? Selv har jeg merket at når det er gjort èn gang så skaper man et press på seg selv. Jeg kjenner på det at jeg er litt «redd» for at folk skal tro jeg ikke er i form dersom jeg ikke legger ut en formoppdatering på en stund. Hvorfor er det slik? Hvorfor er vi redde for at folk skal tro det ene eller det andre?

likes2

Det er helt klart utrolig moro å dele fremgang for å motivere andre og ikke minst meg selv. Om jeg får 10 eller 200 likes så er det ikke så farlig, jeg ønsker likevel å inspirere. Men, ikke for en hver pris! Jeg ønsker ikke å la meg presse til å poste med jevne mellomrom. Om jeg skal poste et formbilde skal det være fordi jeg har lyst og ikke fordi jeg føler det er på tida og at folk vil tro jeg har forfalt om jeg ikke gjør det. Det går jo faktisk an å være i god form uten å poste noe som helst også.

I perioder, som akkurat nå, syns jeg det er deilig å dra på trening uten å ha med kamera. Dra rett hjem etter trening uten å ta selfies etterpå. Trene i store joggebukser og langarma genser. Rett og slett bare ha fokus på treninga mi og meg selv, ikke på noen andre. Når alt kommer til alt så har det lite å si hvor mange som ser meg eller det jeg oppnår. Hva jeg føler selv og hvordan jeg trives er det aller viktigste. Føler jeg for å dele, så deler jeg. Føler jeg ikke for det så skal jeg heller ikke gjøre det.

likes3

PS! Ikke glem giveaway’en min på instagram hvor du kan vinne et proppfult påskeegg fra X-life med masse godsaker! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *