PÅSKEFROKOST OG TRADISJONER

IMG_8495

God påskemorgen!

Jeg har lite timer denne uken fordi mesteparten av kundene mine har reist på påskeferie. Det medfører ekstra god tid til hjemmekontor og til å få unna masse annet arbeid på dataen. Jeg elsker å få ting gjort! Nå kan alt gjøres i fred og ro og i rolig tempo. I tillegg kan jeg få geeket litt på diverse podcasts og youtubevideoer. Perfekt deload for hjernen min 🙂

Dagens frokost var den dere ser på bildet. Cottage cheese, naturell yoghurt, bringebær og peanøttsmør sammen med en shaker med vann med lime. Jeg har fått helt dilla på sistnevnte. Det er så friskt og godt med lime eller sitron i vannet. Det bør du prøve om du ikke har smakt det før. Denne frokosten holder i 3-4 timer, perfekt timing så jeg får spist etter treningsøkta jeg skal ha etterpå.

IMG_8496

Dette er ikke noen typisk påskefrokost akkurat. Jeg burde kanskje hatt en appelsin eller noe istedet, men nå ble det dette. Når det kommer til påsketradisjoner og feiring så har jeg ikke så veldig mange vaner her. Vi har en familiesamling på hytta på påskeaften og utenom det går dagene som normalt. Påskeegg har jeg heller ikke hatt de siste årene. Like greit, for jeg er nemlig ikke kapabel til å spare noe som helst når jeg først har godteri foran meg. I og med at jeg nettopp har begynt med å redusere fettprosenten holder jeg meg unna påskegodteriet i år og koser meg heller med litt ekstra gode middager med familien og kanskje et glass vin eller tre.
Som mange av dere vet så er jeg veldig opptatt av å velge utskeielsene mine med omhu 😉

IMG_8499

Til slutt, en liten reminder; The only person you need to be better than is the person you were yesterday.
Med det ønsker jeg deg en super skjærtorsdag!

4 comments
 1. Hei! Hvilke podkaster og YouTube kanaler hører/ser du på? 😀 har nettopp «oppdaget» det selv, så trenger litt inspirasjon!

  1. Heisann!
   Jeg følger Layne Norton (biolayne), Iraki Nutrition og Bret Contreras, dette er på youtube. Utover det følger jeg med på Menno Henselmans og Børge Fagerli, de linker til podcaster og videoer om det er noe nytt som legges ut 🙂

 2. Lager du neglene dine selv? Hvor gjør du d?

  1. Jeg fikser dem hos Kristin, her er siden hennes: https://www.facebook.com/nailedbyk/
   Utrolig dyktig dame 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *