ER DU MED ???

IMG_8579-001

Jeg fikk et ønske på instagram om jeg kunne fyre i gang ny løpeutfordring, og det skal jeg jaggu gjøre! For en god ide 😀 Nå er det jo skikkelig vårstemning ute, så da passer det bra å sette i gang med mer aktivitet ute.

Jeg så en utfordring på facebook som het «10 mil i april» og tenkte at det kunne være en grei en å hive seg med på. Da kan du dele opp de ti mila som du vil. Du kan også velge om du vil gå, jogge, sprinte eller hva du måtte ønske. Det er lurt å logge hver økt så du holder oversikten over hvor mange kilometer du har tilbakelagt. Selv bruker jeg endomondo på mobilen som styres av gps.

IMG_8578

Er vi klare for dette?  😀
Selv kommer jeg til å kombinere jogging og rask gange. Jeg vil ikke slite beina mine ut for mye siden styrketrening er det jeg prioriterer. Men de ti mila skal jeg få inn. Hvis du er  med og vil spre litt treningsglede og inspo, tag bildene dine på instagram med #julieschallenge, så kan vi inspirere hverandre!  Let do this! 😀

IMG_8575
Tights // Topp (adlinks)

1 comment
  1. […] dag er planen å fullføre 70/100 km – 7/10 mil i april! Hvor langt er du kommet på challengen? Husk å bruke hashtaggen #julieschallenge på instagram, så kan du være med å inspirere andre […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *