LAG DIN EGEN KOKOSYOGHURT UTEN SUKKER

IMG_8519

God torsdag !
Her er frokosten nettopp fortært og kaffikoppen står for tur. Jeg har fått totalt dilla på kokosstevia i det siste og bruker det oppi alt. Her er tips til hvordan du kan lage din helt egne sukkerfrie kokosyoghurt !

Du kan bruke mager kesam, gresk yoghurt eller cottage cheese. Noe med nøytral smak. Tilsett litt sukrin gold først før du tilsetter noen dråper kokosstevia. Smak til så du får ønsket styrke. Rør godt rundt. Vil du ha enda mer kokossmak kan du tilsette 2-3 ss kokosmelk eller 1-2 ss kokosflak. Mye bedre næringsinnhold enn yoghurtene du får på butikken som er proppet med sukker!

Er du ikke så fan av kokos kan du fint lage andre smaker med valgfrie steviadråper. Prøv deg frem og fin din favoritt 😀

IMG_8521 IMG_8525

Enjoy 😀

 

1 comment
  1. Magi i dråpeform! namm!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *