TIPS TIL DEN UTÅLMODIGE

Desktop70Tskjorte (sponsorlink)

Jeg skal si dere noe viktig som kanskje er innlysende men akk, så lett å lure seg unna.
Let’s be real…

♥ Resultatene kommer når du gjør det du skal.
♥ Småspising hindrer fremgangen din i det store og hele.
♥ Føler du deg sliten, utmattet og slapp så ta deg en velfortjent oppkarbing som hjelper deg nærmere målet. Ikke fyll på med drittmat. Er det en juksedag du trenger så ta heller det, så lenge hodet henger med.
♥ Ha fokus på målet og ikke la deg bryte ned når vekta står på stedet hvil. Gjør du det du skal så vil det bli et dropp i fettprosent, vær tålmodig !
♥ Resultatene kommer når du gjør det du skal, er tålmodig og har troen på at du vil oppnå ditt mål.
♥ Hodet og kropp må samarbeide. Skryt av deg selv, klapp deg selv på skuldra, reis deg når du feiler!
ALDRI mist troen! Kroppen hører det hodet tenker.

kjkja

3 comments
  1. Leser bloggen din ofte , og du er en kjempebra inspirasjon! Jeg har trent masse siden januar. Fulgte et program med både styrke og kondisjon.Spiste regelmessig og sundt.Mye grrønnsaker og fisk. Ble sterkere og gikk ned 10 kg i vekt.Fikk mange konplimenter.Men så plutselig skjedde det noe i juni. Jeg sprakk spiste for mye is og sjokolade.Mistet all kontroll.På en mnd har jeg lagt på meg alt igjen! Føler meg så mislykka. Så ble det ikke noe bikini på meg i år heller! Sitter hær og er deprimert ! Må begynne helt på nytt! Hilsen småbarnsmor

    1. Hei Sofia! Jeg skjønner at dette ikke kan føles noe greit. Det er kjedelig når man har jobbet så lenge for noe som forsvinner så fort. Jeg får ikke helt tak i hva du ønsket fra meg her, men om du ønsker hjelp med kost og trening så kan du maile meg på din.pt@live.no 🙂

  2. Tusen takk for innlegget, og for svaret på instagram! Føler meg veldig tatt på senga her, siden jeg er utrolig utålmodig. Men takket være svaret ditt så la jeg vekk vekta, og fikk tankene på noe annet enn å gå ned. Selv om jeg fortsetter å gjøre det jeg skal. Må bare si takk; du er fantastisk flink, og ikke minst motiverende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *