BREAKFAST FOR CHAMPS

IMG_7285

Slik så frokosten min ut i dag !
Dette passer egentlig bra til alle måltider meg for min del er det en frokost- og lunsjfavoritt. Proteiner og fett i en herlig kombinasjon. Om du vil kan du servere med speltlomper eller oppkuttet frukt for eksempel, for å få litt karbohydrater også.

Du trenger; Hele egg, grønnsaker (vårløk, tomat og paprika), cottage cheese, bacon og krydder.

Vanlig bacon består av mye svor noe jeg personlig ikke er noe fan av. Ting som smaker fett er ikke blant mine favoritter. Jeg pleier derfor å enten kjøpe kalkunbacon eller å skjære bort mesteparten av svoren før jeg steker den i panna. Det funker veldig bra!

IMG_7283 IMG_7285

En god, salt og velsmakende frokost som holder meg mett i 3-4 timer, perfekt timing før lunsj på jobb.

Ønsker dere en super tirsdag !

4 comments
 1. Åh såg gott ut! Men vart får du köpt kalkonbacon? Har inte sett det på någon av butikerna här där jag bor… Vilket märke är det och affär? 🙂
  Superinspirerande blogg ! 🙂

  1. Den er av merke Bjerke den jeg har kjøpt. Mener å huske at jeg kjøpte den på Coop extra eller Meny, litt usikker! 🙂
   Takk for det! 😀

 2. Hvilket merke har kalkunbacon? 🙂

  1. Bjerke 🙂
   har også kjøpt i Sverige, det husker jeg var mye billigere. Men husker dessverre ikke merket :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *