LITT AV UKENS MAT OG LØSNINGER

Desktop73
1 = mirakelnudler fra iherb, rosenkål, kylling, brokkoli og sukkerfri ketshup
2 = salat med kylling og div.grønnsaker, oppskrift her
3 = biffsnadder på Egon med bakt potet
4 = fruktsalat med vannmelon, jordbær og eple

Det ble et litt anderledes måltid når jeg var ute å feiret bursdagen til pappa. Biffsnadder på restaurant ble veldig diettvennlig for min del så lenge jeg dyttet sausen til side og plukket ut smøret av poteta. Da ble innholdet faktisk perfekt til mitt middagsmåltid på dietten! Det skal sies at jeg aldri dytter noe til siden utenom diett, så lenge det ikke er snakk om frityrstekte ting… Jeg HATER frityrsmak. Jeg dropper altså ikke å bli med på sosiale ting når jeg er på diett, det finnes alltid løsninger! I går for eksempel, når det var reunion for barneskoleklassen min. Istedenfor å handle inn rusbrus og øl kjøpte jeg polets tørreste hvitvin og koste meg med den! Nooo problem 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *