VEIEN MOT MÅL

271854-1-1347120748610
Jeg og broren min under oppkjøring mot NM i fjor
Vi må ikke glemme at veien mot målet er dyrebar tid. Tid som kan nytes og ikke hastes gjennom!

Min vei mot scenen i fjor var en utrolig reise. Jeg lærte så uhyre mye om meg selv om egen kropp, kosthold, min egen ståpå-vilje, utholdenhet og psykiske styrke. Jeg oppdaget så mye nytt, lærte å takle dårlige dager og ble underveis en bedre versjon av meg selv. -og dette var på en beinhard konkurransediett som i utgangspunktet ikke er særlig moro.

Det er kunst og leve. Vi har en tendens til å leve i hast for å komme til fremtiden, eller i dønningene av det som har vært. Jobber du mot et mål så ikke glem at hvert øyeblikk tar deg nærmere, hver dag er en del av reisen. Utviklingen og fremgangen skjer hver dag, ikke bare om tre måneder når du endelig har fått sixpack.

wfjqrfq

For min del ble jeg så observant på dette under dietten når jeg oppdaget alle de små endringene som skjedde hver dag. Ikke bare forsvant fettet mer og mer, jeg ble også sterkere og flinkere til å holde meg selv positiv i tankene. Jeg så meg selv i speilet og så en tidligere anorektisk jente som kunne følge en diett uten å kaste mat, overtrene og hate det gjenværende fettet. Jeg var så stolt!

Veien mot mål kan være så hard eller så fin du vil. Jeg anbefaler at du prøver å nyte den. Lære det du kan, nyte øyeblikkene og ikke haste deg til en målstrek som er milevis unna. Benytt reisen til å lære og like deg selv som du er, uansett hvor langt unna mål du er.

1 comment
  1. Du har så rett! Jeg fokuserer veldig mye på hvor lykkelig og bra jeg vil ha det når jeg først når målet mitt og er slank og flott. Når jeg veide over 125 kg så ville jeg helst stenge meg inne for å bli tynn for så å møte folk igjen, for en destruktiv tanke! Livet er her og nå, det er viktig å nyte. Jeg er så glad for at jeg har endret livet mitt og for hvor langt jeg har kommet, selv om jeg ikke har nådd målet enda, så har jeg nådd mange av de små målene likevel. Jeg er frisk og glad, jeg nyter livet slik jeg er nå (til forskjell fra før) og det er vel strengt tatt det viktigste. Tiden går uansett og jeg er fornøyd så lenge jeg tar gode valg mesteparten av tiden. En dag er jeg på målstreken som jeg satte for flere år siden! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *