TIL DEG SOM MÅ TA DEG SAMMEN

IMG_9327

De siste to ukene har vært Texas, for å si det mildt.
Jeg har møtt på og snakket med så mange mennesker og fått så mange inntrykk.

Jeg er alltid sånn at når jeg prater med folk så ser jeg for meg hvordan de har det når de er alene, hva de føler og hva de tenker. Jeg driver en slags analyse helt underbevisst. Vi mennesker er så fascinerende og alle jeg møter gir meg forskjellige ting. Dette er uten tvil noe av det mest artige med jobben min, mangfoldet av personligheter jeg møter på.

IMG_9324-001Vest HER på salg // Myk joggebukse HER // Caps HER  // Genser HER

Når jeg har møtt på alle disse nye menneskene i forbindelse med det nye gymmet jeg har begynt å jobbe på, har jeg begynt å tenke på en ting. Hva slags «vibbe» gir jeg til de jeg møter? Hva sitter de igjen med, de jeg prater med? Jeg regner med jeg ikke er den eneste som driver med underbevisst analyse.

Jeg skal innrømme at jeg har vært veldig sliten de siste dagene og det har helt ærlig vært en anstrengelse å gi det beste av meg selv. Men jeg har tenkt litt slik at; hva om jeg hadde en tøff dag og traff på ei jente som smilte til meg, spredde positivitet og ga meg følelsen av å bli sett? Det hadde vært så oppmuntrende. Jeg vil være den jenta.

IMG_9333

Om du er så sliten at du har lyst til å grine men likevel vet at du har en jobb å gjøre – ha det i bakhodet. Hva om du kan være et positivt innspill i dagen til noen, selv om du ikke føler deg på topp? Vi mennesker har alltid noe å gi andre. Du trenger ikke redde verden, men et smil og noen gode ord eller lyttende ører kan være nok.

PS PS PS: X-life har et pågående ryddesalg. Bruker du rabattkoden «10EKSTRA» får du ytterligere 10% rabatt. Se ryddesalget her.

2 comments
  1. Hei julie
    Du sender ut gode vibber.
    Traff deg I forrige uke…Du var tilstede,hyggelig og gav meg troen på at jeg KAN.
    Tusen takk
    Ønsker deg en fin uke videre.
    Bless
    Else

    1. Så utrolig koselig å høre Else! Nå ble jeg glad 😀
      Glad jeg kunne glede deg!
      Ha en fortsatt fin uke du også å lykke til videre med treninga 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *