NAKEN I DAMEGARDEROBEN

Jeg  var på tur med min kjære og noen venner av oss i går (derfor ingen blogging) og vi besøkte fornøyelsesparken Fårup i går. Vi var i badeland der også, og jeg nærmest sprekker av inspirasjon etter et besøk i den stappfulle damegarderoben full av flotte damekropper i alle mulige størrelser og fasonger.

Jeg trippet inn, litt nervøs. Fikk flashback fra svømmetimene på ungdomsskolen når jeg hatet å dusje med andre og vise meg naken. Hundre prosent ukomfortabel. Denne gangen var jeg hakket mer komfortabel, men likevel ikke helt. Jeg holdt håndkle rundt rumpa og kikket meg rundt etter et trygt hjørne å stille meg i. Tankene raste rundt i hodet på meg mens blikket føyk rundt i rommet. Naken hud, hengepupper, cellulitter, hengerumper, sprettrumper, valker, store pupper, hengemager, tynne mager, pæreform, epleform, busk, blek hud, solbrun hud og rynker. Masse flotte kvinnekropper!

Hvorfor er jeg den eneste som holder håndkle rundt rumpa i en overfylt garderobe med sikkert 70 vidt forskjellige damer i alle fasonger?  Jeg som trener og spiser sunt og skriver blogg om at man skal like seg selv ?

get-naked
Jeg slapp håndkle og stappa det i skapet. Alle disse damene var helt normale, det rakk jeg å få med meg mens jeg strevet febrilsk etter steder å hvile blikket uten å stirre på noen. Antakelig kunne de si det samme om meg og, så hvorfor i alle dager skulle jeg stå der å kline meg oppi et hjørne med håndkleet mitt?

Ingen av oss er perfekte, det vet vi jo. Jeg ble plutselig obs på at jeg må begynne å slappe mer av. Jeg som trodde jeg var så komfortabel i egen kropp, også står jeg der i havet av nakenhet og tviholder på håndkleet.. Nei og nei. Jeg sier det en gang for alle; Jeg er bra nok til å skifte naken foran andre. Jeg er fin nok til å ikke skjemmes. Å dusje sammen med andre skal fra nå av være helt greit. Hvorfor? Fordi jeg er bra nok og fordi så og si alle har like mange ting de missliker ved sin egen kropp!

Etter en tur i damegarderoben i badeland har jeg altså en viktig oppfordring å komme med; Damer, kle av dere og smil til hverandre i garderoben !

1323230617_lets_get_naked_gag

 

10 comments
 1. tøft gjort 🙂 men hadde aldri klart å gjort det selv. Bryr meg lite om at jeg er tykk, har celluliter osv, men å ta av meg bh eller bikinitopp hadde jeg aldri gjort. maken til komplekser for bryster har jeg heller aldri vært borti. hehe.. skulle ønske jeg var litt mer frittgående – hadde vært deilig å slappe av i en slik sammenheng 🙂

 2. Utrolig bra skrevet Julie:)

 3. Fantastisk skrevet 🙂

 4. Haha, kjenner meg så igjen. Er faktisk litt morsomt når jeg tenker på det nå. Tvilholder på håndkledet, går inn på baderommet for å ta på undertøyet og en genser. Av og til må man le av seg selv også. Hysterisk oppførsel uten noen som helst grunn. Bra innlegg!

 5. Selv føler jeg presset / skrekken er verre nå som jeg trener såå mye.. Tenker liksom at alle har forventninger.. Føler liksom jeg har gjort det verre for meg selv. Føler du slik?

 6. Kjempe bra innlegg. 🙂
  Satt akkurat å tenkte på den overflødige huden jeg har fått etter en vektreduksjon, med tida blir det nok bedre å se seg selv naken i speilet . fikk tårer i øyekroken av stykket ditt. Utrolig aktuelt tema! Jeg vil også oppnå å se meg selv naken og si :jeg er fin nok! <3

 7. Høy gjenkjennelsesfaktor her, ja. Men med tre barn må man jo bare venne seg til settinger med lite/ingen klær, som fellesdusjer og badeland/svømmehaller. En ting er å gjøre det, men så skal jeg attpåtil passe på at jeg virker helt uanstrengt, slik at barna ikke selv utvikler fobi mot å vise seg med lite klær. Huff, er jo flaut at dette skal være av livets større utfordringer, men for meg er det en seier hver gang det er gjennomført 😉
  Takk for nok et flott innlegg med gode poeng, Julie. God sommer videre!

 8. Hei! Flott skrevet, er nok mange som føler seg igjen! Selv har jeg blitt naturist med årene! Soler og bader naken hver gang jeg har mulighet! Vær stolt av kroppene deres jenter! 🙂 vi er alle unike 🙂

 9. Det er så sant! Selv om jeg vet at jeg ikke har noe å skjemmes over så er det alltid fælt å slippe håndkleet i dusjen !

  Du er forresten super motiverende

 10. Viktig å flagre fritt med gamleglufsa i ny og ne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *