«FAT ATTACK» – DETTE MÅ DU IKKE TRO PÅ

Jeg får av og til mail fra personer som har sett noe på youtube eller lest forskjellige artikler på nett og i blader og ønsker min mening om det. Noe som går igjen er dette med youtube-fitnessguruer som legger ut videoer med titler som «attacking the backfat», «get rid of the armpit fat», «serious ab toning routine» også videre, også videre…

Vi alle vil ha klikk og visninger, det er klart. Tittelen på dette innlegget er også noe som mest sannsynlig vil skaffe meg godt med klikk.

maxresdefault

Det er likevel noen ting man rett og slett bør la være å tro på. Når det kommer til punktforbrenning som disse videoene lover og tipser til så er det noe vi må innse en gang for alle. Du kan ikke trene bort fett på et spesifikt område. Uansett hvor mange flies eller pushups du tar så vil ikke det i seg selv brenne bort «armpit fat» (fettet som fort kan tyte ut ved armhulen). Selv om du gjør det til en superfancy sirkeltrening med masse brystøvelser og svetter masse så må jeg beklage altså. Punktforbrenning går ikke. Kosthold folkens, det er nøkkelen – sammen med smart trening.
maxresdefault (1)

Jeg er ofte på youtube selv og kommer over mange slike videoer som lover redusert fettmasse på spesifikke områder ved bruk av den og den øvelsen. Det positive med disse videoene er at de inspirerer meg til å prøve nye øvelser og kombinasjoner. Det er dog den eneste grunnen til at jeg gidder å klikke på noe som helst som har med fettforbrenning å gjøre. For let’s be real. Det er mye bullshit der ute. Ha det i bakhodet at om det var lett å få tonede magemuskler ved bruk av en sirkeltreningsøkt og et «ab toner belt» (really, though...) så hadde veldig mange flere mennesker hatt six pack.

Kikk gjerne på treningsvideoer på youtube, men ikke la deg lure! Hardt arbeid og kontinuerlig bra kosthold kommer du aldri unna, uansett hvor mange runder du tar med «crazy armpit attack and ab ripper routine».

muffin-top-workout-exercise-how-to-lose-get-rid-of-ab-abdominal-tone-and-tighten3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *