SUKKERFRI OSTEKAKE MED EN VRI !

Dere som hater sunnere versjoner av ting og helst vil ha usunne ting på 17 mai kan bare klikke dere ut fra dette innlegget med en gang 😉

Lyst på en sukkerfri lettere variant av ostekake til 17 mai? Da er dette oppskriften for deg! Den smaker helt fortreffelig og er også veldig figurvennlig, spesielt om den gjøres på min måte.

IMG_9459
IMG_9462

Du trenger; 1 pakke funksjonell mat ostekake,  1/2 boks philadelphia light, 150 g mager kesam, vaniljeessens, sukrin gold og kokosolje.

Opprinnelig skal blandingen i eska blandes med 1 boks philadelphia og smør, men jeg ville lage den enda mer proteinrik, så jeg byttet ut halvparten av smøreosten med mager kesam. For å ikke få bitter smak tilsatte jeg noen dråper vaniljeessens og sukrin gold i kesamen. Bunnen som skal være crunshy skulle egentlig blandes med smør, men istedet brukte jeg kokosolje i panna når jeg brunet blandingen. For å få litt tykkere bunn tilsatte jeg litt ekstra havregryn. Utenom det følger du bare instruksene på pakken og lar den stå 1 time i kjøleskap. Du kan også pynte med bær for å få skikkelig 17mai stemning 😉 NYT!

IMG_9465
IMG_9464

Innlegget inneholder sponsorlenker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *