BOOTYMANDAG – VIDEO AV RUMPEØKT MED MINIBANDS

IMG_1336

Ny uke er i gang!
Jeg filmet en av øktene mine på Gran Canaria, så den får dere se her. En rumpeøkt hvor jeg bruker minibands. Jeg bruker tre forskjellige tykkelser og du får kjøpt alle sammen i en og samme pakke. Jeg bruker dem litt forskjellig utifra hvor mye motstand jeg skal ha på de forskjellige øvelsene. Håper videoen kan inspirere til litt rumpeaktivitet! 😉

IMG_1325IMG_1328

2 comments
  1. Elsker minibands til rumpetrening også! Det brenner skikkelig i stumpen da! 😀

    Hvor er den grå tightsen fra? Den var råfin!

    1. den er fra Craft : http://www.x-life.no/products/seamless-touch-tights-black
      bare at min er grå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *