FORM, DIETT OG FREMGANG

rygg
Topp // Tights (sponsorlinker)

Det går fremmover!
Overkroppen er alltid det som skarpnes fortest på meg. Bryst, rygg og legger kommer først, så kommer magen og armene og til slutt lår og rumpe. Sånn er vi mennesker, fettet slipper ofte først èn plass, og så en annen. Om en har et problemområdet med stubborn fat så gjelder det bare å være tålmodig. Fettet vil slippe der og – til slutt.

Nå har jeg hatt mange uker med relativ høy frekvens og skal holde på slik i tre uker til. Deretter blir det en roligere periode med hver muskelgruppe èn gang i uken før det er tid for en friuke på stranda i Tyrkia. Jeg skal prøve og forbedre formen enda mer før den tid, så dietten fortsetter jeg med helt frem til september. Jeg er et stabeist, så dette skal jeg klare. Diettlivet er ingen problem så lenge man gjør det med glede, spiser god mat og har god støtte rundt seg 🙂

4 comments
  1. armer, skuldre og rygg går fort her, resten tar mye lengre tid :p Sååå, må bare smøre meg med tålmodighet :p hehe ..

  2. For en rygg! 😀 GRØNN av misunnelse !

    1. haha søta 😀

  3. Hei Julie! Du er kjempe inspirerende å følge med på. Jeg liker at du tar opp litt forskjellige tema på bloggen din, derfor lurte jeg på om du kunne komme med noen råd angående følgende:

    Jeg er 22 år gammel og bor hjemme hos mine foreldre mens jeg studerer. Jeg trener 4-5 ganger i uken og følger en form for diett der ren mat uten kunstige tilsetninger og oljer står i fokus. Det jeg synes er litt vanskelig er dette med foreldrene mine. Jeg er voksen og bestemmer selv, men jeg føler ikke de forstår hvorfor jeg ønsker å spise og trene slik som jeg gjør. Jeg ønsker å lage min egen mat da vet jeg hva jeg får i meg (ikke noen form for ortoreksi, men som sagt diett). De synes derimot det er svært sårende når jeg ikke vil spise den maten de lager. Jeg vet at hvis jeg gjør det blir jeg litt skuffet over meg selv, og blir litt småstresset da jeg ikke vet helt hva jeg får i meg. (Jeg er også veldig ømfintlig for enkelte matvarer som gluten, løk osv..) Det som også er litt vanskelig er at min mor er en sånn typisk kvinne som ønsker å komme i form og følger alle dietter og råd hun finner i ukebladene. Jeg prøver å oppmuntre henne og fortelle at hun kan spise helt vanlig mat bare at hun ikke dæsjer på med dressinger og oljer etc. Dette gjør jeg fordi hun har spurt meg tidligere om litt tips i forhold til trening og kosthold. Jeg gir henne gode råd om å trene styrke, spise sunt osv, men hun vil ikke ta det til seg. Det er jo hennes valg, men jeg synes det er veldig sårt når hun blir lei seg fordi JEG ikke kan spise sjokolade hver dag.. Jeg ønsker jo ikke å spise sjokolade for å tilfredstille andre, men meg selv. Har du noen tips å komme med? Jeg lurer bare på hvordan jeg skal gå frem uten at de blir så såret over at jeg velger andre veier innenfor trening og mat enn de.. Jeg er jo voksen og må jo bestemme selv, men det er vondt å trø andre på tærne.

    Dette ble litt langt, men jeg hadde satt pris på om du tok det opp, eller om du har tid å besvare i en mail. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *