ER DU EGENTLIG KLAR FOR Å STÅ PÅ SCENEN ?

271854-1-1369405359017Jeg har så mye på hjertet at jeg ikke får stablet alt. Jeg må nesten bare få det ut på et vis.. Noe jeg har tenkt på en stund…

Jeg mottar mail nesten daglig fra jenter som vil konkurrere i bikini eller bodyfitness, og det i seg selv er jo moro, det. Men jeg vil så gjerne at dere tenker over et par ting.

♥ Vil du konkurrere for å vise frem kroppen du har jobbet hardt og lenge for å bygge opp, eller syns du bare det virker som et «sykt kult kick»?

♥ Er du genuint interessert i trening og brenner for livsstilen?

Tights// Topp (sponsorlinker)

♥ Hvorfor vil du absolutt stå på scenen? Holder det ikke å komme i god form ?

♥ Vet du egentlig hvor mye det krever av deg og hvor ekstrem sporten egentlig er?

Alle dere som vurderer å konkurrere bør tenke over dette før dere bestemmer dere for noe som helst. Min jobb er å være dønn ærlig mot dere alle man, og det er veldig viktig. Hvorfor? Fordi, for å være ærlig så er det mange av dere som trenger en real realitycheck på punktene over. Å konkurrere i bikini og bodyfitness er ikke noe som er gøy å dille med når man plutselig får lyst eller noe man kan gjøre for å bedre selvtilliten. Det er en beinhard sport som ikke har rom for de som mener noe annet enn blodig alvor !

Selv drømte jeg om å stå på scenen i flere år før jeg satset, og jeg ventet til og med to ekstra år fordi en herlig og dyktig dame ved navn Nina Midling sa at jeg burde bygge meg godt opp og bruke god tid før jeg stilte opp når jeg kom på formsjekk hos henne og trodde jeg var helt rå. Jeg har vært der selv, jenter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *