LØRDAGSINSPIRASJON!

IMG_1349

På siden av jobben som PT på senter jobber jeg også med kunder over nett, med online coaching. Her kommer en tilbakemelding jeg bare må dele med dere. Denne fikk jeg for en stund siden av en kunde som er ferdig med oppfølging nå. Isabel var kunde hos meg i tolv uker.

Jeg vil at dere skal legge merke til følgende med det Isabel skriver;
1. Hun har, som mange andre, prøvd enormt mye forskjellig uten hell
2. Hun uttrykker livsglede – og har likevel fått fantastiske resultater
3. Hun ser positivt på veien videre!

Det er mulig for DEG også!

«Hei Julie
Da var vår siste uke sammen kommet, og jeg må si det er en skremmende tanke å skulle stå på egne ben fra nå av. 12 uker har gått sinnssykt fort, og hadde det ikke vært for at maten du har latt meg spise er døds god, og øvelsene du har gitt meg i forhold til treningen er både spennende, nytt for meg og utfordrende, hadde det nok ikke føltes som om det hadde gått så fort.

Før jeg bestemte meg for å kontakte akkurat deg, har jeg prøvd på utallige forsøk på å forbedre kroppen min. Reklamer med slankende piller, gjorde at jeg kun ett døgn etter sett reklame, var ute og kjøpte en boks av disse pillene, og du må ikke tro det bare var èn reklame jeg gikk på. Har prøvd å sulte meg slankere, bare spise grønt, prøvd alt av shaker, lavkarbo, spise syv ganger daglig, bare drukket vann og spist ett måltid om dagen, og selv prøvd på å bare konsentrere meg om å spise sunt. Alt dette uten de resultatene jeg var ute etter, og her snakker vi ikke forsøk på et år eller 2. Dette har vært en stressrelatert greie helt siden jeg begynte i 6 klasse. Hvorfor vet jeg ikke, for jeg har aldri vært noe tjukk, jeg har bare hatt litt mer enn det jeg selv har vært fornøyd med. Tror vel kanskje dette er en typisk jentegreie.

Da jeg kontaktet deg fikk jeg et skjema jeg måtte fylle ut, og på det skjemaet var et av spørsmålene dine hva jeg ønsket hjelp til. Her var svaret i sin helhet enkelt og greit at jeg ønsket å stramme inn litt, samt bli kvitt min resterende ‘’mammamage’’ etter 2 barn.

isabel før og etter

Jeg begynte på 66,5kg, veier i dag 64,6kg, men som du selv sier skal man ikke se på vekta, det var bare jeg som syntes det var litt moro å gå på den for første gang siden start, nå som 12 uker er over, og at jeg hadde et mål på 65kg. Har totalt gått inn 31 cm totalt!

Med disse resultatene kan hvem som helst se at opplegget du legger opp funker i aller høyeste grad. Tiden og hver eneste 5 øring er så verdt hvert eneste minutt, og hver eneste krone jeg har brukt på dette.

Vil uansett bare avslutte 12 spennende uker med å si: TUSEN TAKK FOR ALL HJELP OG STØTTE JEG HAR FÅTT AV DEG GJENNOM DENNE TIDEN. Jeg er så glad for at jeg valgte akkurat deg, av ALLE menneskene jeg var innom. Dine meninger om at livet ikke trenger å være bare begrenset, men at man også innimellom kan kose seg, spise god mat, drikke litt alkohol om man ønsker, og sette pris på det vi har foran oss, gjorde at det ble akkurat DEG 😉 Tror ikke jeg har vært den som har mast mest på deg, men de gangene jeg har spurt deg om noe, har jeg fått et raskt svar tilbake, noe jeg er superfornøyd med.

Tiden min fremover blir å fortsette med akkurat det jeg har lært av deg, bli kvitt resten av den lille mammamagen som er igjen, for så å sette meg nye morsomme mål. Du skal ikke se bort ifra at jeg kommer tilbake til deg for enda mer oppfølging når jeg finner ut av hva de nye målene blir 😉

Jeg har anbefalt deg til mange av mine venner, og kommer til å anbefale deg til enda flere uten noen som helst frykt for at de skal bli misfornøyde.

Igjen: TUSEN TAKK JULIE!»

 

– Med det ønsker jeg dere en god fredag! 🙂

4 comments
  1. Hei Julie, er kalorier og karbohydrater det samme? Dersom det ikke er det hva er forskjellen?

    1. kalorier er betegnelsen på energi i mat.
      Karbohydrater er et næringsemne på lik linje som fett og protein.

  2. Hva slags treningsprogram bruker du?

    1. Jeg setter opp mitt eget 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *